Tony-8.mart-Plakat

 

Svoj raskošan glas i najveće hitove Toni Cetinski podeliće sa novosadskom publikom na Dan žena u Velikoj dvorani Spens-a.

 

Antonio Tony Cetinski se rodio 31. maja 1969. godine u Puli. Sa pevanjem počinje u 15 godini radeći sa mnogobrojnim lokalnim rok bendovima i već tada se moglo naslutiti da se radi o velikom talentu. Njegov omiljeni instrument je klavir, ali svira i bubnjeve i bas gitaru. Svoju samostalnu karijeru počinje 1991. ulazeći u pop ’’vode’’ albumom  ’’Srce nikad ne laže’’ i do danas je objavio 13 izdanja.  Iako je pop pevač, u njegovoj muzici oseća se strast prema roku pa stoga ne čudi njegovo obećanje da će jednog dana  izdati rok album, makar za svoju dušu.
Osim sjajnih mahom ljubavnim pesama njegovu karijeru obeležili su i dueti sa mnogim velikim izvođačima, kao što su: Toše Proeski, Dino Merlin, Nina Badrić i mnogi drugi, a posebno saradnja sa svetskim tenorima, poput Monserat Kabalje, Plasida Dominga, Hozea Karerasa i Majkla Boltona.
“Blago onom tko te ima” je pesma kojom se Tony popeo na vrh muzičkih lestvica i tamo ostao do danas, čineći se sve bolji i bolji kako godine prolaze. Njegova prirodnost kada je na sceni i  pesme koje nas iznova znaju dotaknuti na onaj posebni način, ono je sto publika ali i kritika najviše ceni kod njega.
Da je jedan od najboljih muških vokala sa ovih prostora Toni Cetinski pokazaće novosadskoj publici  kroz hitove kao što su ’’Kada žena zavoli’’ ,’’Blago onom ko te ima’’, ’’Ako to se zove ljubav’’...

Kako je baš ljubav , čini se njegova najveća inspiracija, onda ovaj koncert zvuči kao idealan osmomartovski poklon.
Ono što je sigurno, novosađane očekuje fantastična koncerta atmosfera i vrhunska muzika po kojima su Toni i njegov bend uveliko poznati.

 

Prvo dvoje koji se jave na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., dobiće kartu za koncert Tonija Cetinskog. Potrebno je da navedete ime, prezime i broj telefona.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..