Foto_GroteskaSOPOT i HORNSMAN COYOTE - petak 3. februar
GROTESKA (maskembal by PartiMejkers) - subota 4. februar
Berza ploča i muzičkih suvenira - nedelja 5. februar


Petak 3. februar, 22.30
SOPOT I HORNSMAN COYOTE
uz podršku Martinees Selecta
Ulaznice: 400 dinara

Spremite se za hipnotičku atmosferu uz neverovatnu dozu plesnog ritma koji vas očekuje u Gun Clubu 3. februara kada će nastupiti

SOPOT i HORNSMAN COYOTE uz podršku Martinees Selecta


Banjalučki bend SOPOT osnovan je 2006. godine. Zamišljen je kao projekat sa jakim autorskim pečatom koji kroz saradnju sa domaćim i stranim muzičarima stvara fuziju balkanske umetnosti sa modernom tehnologijom. Bend kombinuje različite muzičke stilove kao što su dub, dubstep, drum&bass, ethno i reggae, koristeći pritom balkanske etno motive i semplove tradicionalnih instrumenata. Uživo stvaraju gotovo hipnotičku atmosferu uz neverovatnu dozu plesnog ritma.

SOPOT je do sada objavio dva vrlo uspešna izdanja ,,dUBaLKAN" (2007) i ,,EQUILIBRIUM" (2009), a trenutno pripremaju treći album.
SOPOT je svirao na mnogim festivalima i koncertnim dvoranama širom Evrope i Balkana. Binu su delili sa muzičkim veličinama među kojima su i Dr.DAS (UK), PRINCE ALLA (Jamaica), VISIONARY UNDERGROUND (UK), UK SUBS (UK), WATCHA CLAN (FR), TERRACOTA (Portugal), FILASTINE (USA), KULTUR SHOCK (USA), HIGH-TONE (FR), TBF(Cro)…

Talentovani momci iz grupe SOPOT komponovali su i soundtrack za predstavu “Balon od kamena” i "Radnička Hronika", koje su na redovnom repertoaru Narodnog pozorišta Republike srpske, a za koje su dobili prestižna priznanja i nagrade.

SOPOT su:
1.Petar Topalović - vokal,efekti
2.Milan Aćimović - klavijature,efekti,back vokal
3.Saša Predojević - bubanj
4.Đurica Štula - gitara

www.myspace.com/sopotproject
www.facebook.com/sopotband
www.facebook.com/sopotproject
www.sopotproject.com


Subota 4. februar, 22.30
GROTESKNI MASKEMBAL @ GUN CLUB
urnebesna žurka u organizaciji
PartiMejkersa – majstora dobre zabave
Ulaz: 150 dinara pre, 200 dinara posle ponoći

Gun Club i PartiMejkersi vas pozivaju na veliku ,,GROTESKA” žurku u subotu 4. februara.
Posle praznične pauze PartiMejkersi nastavljaju sa organizacijom tematskih, autentičnih i ,,uvrnutih” zabava. Ove subote nas očekuje groteskni maskembal uz bogat program performansa i muzike - veče kada je tanka linija između preteranog i smernog, nakaznog i lepog.
Groteska je iskrivljena slika stvarnosti – izraz suprotstavljanja opšteprihvaćenim shvatanjima i verovanjima i znak otuđenosti od sveta. Naročito prisutna u epohama u kojima se razbija vera u racionalne i prirodne osnove na kojima je izgrađen svet i u kojima fantazija, gradeći sliku raspadanja određene duhovne structure, prelazi sve granice prirodno mogućeg i racionalno prihvatljivog. Groteska na alogičan iparadoksalan način dovodi u vezu nespojive elemente, naročito komično i jezivo ili komično i tragično.
Dress code: GROTESKA
Plesni performans : MRVA
Aerial Silk Performance: MRVA
MUZIKA: new wave, post – punk, art rock, synthpop, alternative rock, dark wave,industrial, death-rock…


Nedelja 5. februar, 12h
BERZA PLOČA I MUZIČKIH SUVENIRA @ GUN CLUB
Ulaz: 100 dinara

BERZA PLOČA I MUZIČKIH SUVENIRA postala je neizostavni deo nedeljnog programa Gun Cluba u Miloša Pocerca 10. Novo okupljanje smo zakazali za nedelju 5. februar uz novi izbor ploča, diskova, muzičkih knjiga, plakata, bedževa. Berza traje od 12 – 16h.
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..