Gun-GroteskaKlub Gun vas poziva u subotu, 4. februara, sa početkom od 21h na veliku žurku pod nazivom Groteska u organizaciji PartiMejkersa.



Posle praznične pauze PartiMejkersi nastavljaju sa organizacijom tematskih, autentičnih i uvrnutih žurki i dešavanja. Nadamo se da ste se lepo odmorili i pozivamo vas na Groteskni maskembal i obećavamo strah i jezu! Kreirali smo za vas bogat program performansa i muzike za ovo veče kada je tanka linija između preteranog i smernog, nakaznog i lepog.

Definicija groteske F.Šlegela: "GROTESKA je oblik kontrasta sadržaja i forme, nestabilna mešavina heterogenih elemenata, eksplozivna snaga paradoksalnog, smešnog i užasnog. Karikatura je veza između naivnog i grotesknog, pa je analogno tome groteska karikatura bez naivnosti."

Groteska ili ti iskrivljena slika stvarnosti - kao izraz suprotstavljanja opšteprihvaćenim shvatanjima i verovanjima i kao znak otuđenosti od sveta. Naročito prisutna u epohama u kojima se razbija vera u racionalne i prirodne osnove na kojima je izgrađen svet i u kojima fantazija gradeći sliku raspadanja određene duhovne strukture prelazi sve granice prirodno mogućeg i racionalno prihvatljivog. Groteska na alogičan i paradoksalan način dovodi u vezu nespojive, disparentne elemente, naročito komično i jezivo ili komično i tragično. Često služi i fantastičnim, preteranim karikiranjem koje dovodi oblik do izobličenja, a smisao do besmisla.

Svako željan dobrog provoda, raspoložen za bogat program i žestoku žurku je i više nego dobrodošao, a PartiMejkersi će vam spremiti još po neko iznenađenje za to veče!

Dress code: Groteska
Dance performance : MRVA
Aerial Silk Performance: MRVA

Music: New Wave, Post – Punk, Art Rock, Synthpop, Alternative Rock, Dark Wave, Industrial, Death-rock…

Gun Club, Miloša Pocerca 10 (na uglu sa Sarajevskom ulicom), Beograd

Organizacija:
PartiMejkersi (Marco Nektan & Dragana Mijatović aka Gaga Lee)
uz podršku Kluba Gun

Ulaz: 150 din, posle ponoći 200 din

Prostor je klimatizovan.


www.facebook.com/partimejkersi
http://www.facebook.com/pages/Gun-Club/145886862102999



<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..