buzzin_1Ove nedelje u klubovima Plastic i Mint, pored redovnih večeri, imamo i specijalnu dodelu modnih nagrada a proslavićemo i dolazak Zmaja! Već danas ugostićemo i jednu hrvatsku zvezdu!




sreda, 25. januar od 23h @ Plastic - BUZZIN' feat. MC Queen Coco (live)

Ove srede imamo specijalno gostovanje MC Queen Coco koja će uživo nastupiti sa Buzzin' rezidentima.

Queen Coco je jedini ženski party MC i Vokalist u široj okolini i dolazi nam iz Hrvatske.. Sarađivala je sa svetskim poznatim DJ-ima i muzičarima na najelitnijim mestima. Zbog neobičnog izgleda i dinamičnih performansa Coco je pravi "mamac" za publiku. Mnogi je nazivaju najuspešnijom Hype-woman današnjice.

Poznata je po energičnim nastupima i snažnom vokalu.

Uverite se i sami, ulaz je slobodan!

Za muziku će biti zadužen Buzzin´dvojac: DJ Ike & DJ Prema //Bad Brothers//


četvrtak, 26. januar od 22h @ Plastic - UrbanLook Fashion Icon party

Ovog četvrtka očekuje nas dodela UrbanLook dodela modnih nagrada na kojoj ćemo predstaviti nove modne ikone. Takođe, popularni modni sajt www.urbanlook.info obeležiće šesti rođendan. Na dodeli nagrada očekujte Draganu Ćosić, Maju Atanasijević i Marinu Arnaut, dok će se na Fresh Boy For Fashion dodeli predstaviti nova lica - Saša Blagojević, Stevan Sokolović i Nemanja Ćosić.

Navikli ste da četvrtkom poznate ličnosti biraju muziku u klbu, pa tako ove večeri imamo izuzetnu modnu ekipu, sa čak 10 DJeva: Maja Atanasijević, Ivana Pilja, Tijana Pavlov, Elena Nikolaevna, Filip Stamenković, Nenad Janjatović, Filip Maksimović, Sever Zolak, Lazar Njegić kao i urednik sajta Urban Look, Srđan Šveljo.

Rezident kluba MeHighLow takođe nastupa ove večeri.


petak, 27. januar od 23h @ Plastic & Mint - Dolazak Zmaja! 春节快乐
S ponosom predstavljamo: Ulazak u godinu Zmaja!

U noći 27. januara Plastic i Mint otvaraju svoja velika vrata za dolazak Zmaja!
Pojava Zmaja je najava srećnih vremena! Ključno pitanje: Are you ready, baby?
Simboli godine Zmaja su: novi život & obnova. Ljudi skloni izazovima, oni koji žude da ih nešto probudi - imaju čemu se radovati. Uspavani će biti zatečeni i naduti od spavanja. Zmaj je biće koje ne zna šta je dosada - počinje nova era.

Are You Ready, Baby?
1. Yes, I am
2. No, I am Not.
Tačan odgovor je pod jedan.

Zmaj je prvi vesnik proleća 2012. vredi imati nešto zeleno. Zmaj je čuvar blaga, naročito bisera te ponesite svoje zrno.

Za muzički ugođaj, Zmaju u susret: Mirko & Meex, MKDSL, Loona Loo, Goran Zmix Kovačević, Rebel B! Super Star Guests: live Act by Damjan Eltech & Sajsi MC
Na ulazima u Plastik/Mint očekuju vas staklene kugle iz koje možete izvući svoj "kolačić sudbine" - FORTUNE COOKIE koji će vam poslužiti kao moto - rečenica vodilja kroz godinu Zmaja 2012.


subota, 28. januar od 23h @ Plastic - Mainstream Pressure

Subota je prvi dan vikenda i kao takav, podrazumeva oslobadjanje od obaveza.
Ipak, tada porodica očekuje da provedete vreme i sa njima, treba ići u šoping, mora se pogledati neki ’informativno-edukativni’ talk show, treba otići kod frizera, a uveče se mora u Plastic.

To je jednostavno tako.

Neki to ne znaju. Neki na pitanje ’Ideš li u subotu sa nama?’ odgovaraju ’A, gde?’.
Najopskurniji mainstream i opsteprihvatljivi andergraund za zadovoljavanje potreba svih koji uspeju da udju, a za to su zaduženi Ike, Prema & Me-High-Low.
Nakon radne nedelje, novi pritisak pod kojim svako popušta.
Pritisak mejnstrima može biti pravo zadovoljstvo ako ga sebi dopustite


subota, 28. januar od 23h @ Plastic - Revival

Ove subote očekuje vas još jedan Revival. Pod sloganom "We Like It Deep & Funky" očekuju vas tokom cele noći Sale Groovyman Radosavljević i Sale Funkin' Blue.

Opasan groove, servisan samo za vas.
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..