Fit1Legendarni riječani povodom objave novog studijskog albuma i proslave trideset godina od osnivanja pripremili su niz iznenađenja.



Dugo najavljivana turneja grupe Fit održaće se u mesecu februaru i obuhvatiće nastupe u klupskim prostorima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji, a iz tabora benda najavljuju da je ovo samo početak koncertnih aktivnosti, te da se do kraja godine očekuju nastupi u svim državama bivše Jugoslavije.

Turneja će započeti u četvrtak 2. februara u zagrebačkom Boogaloo, nastaviti dan kasnije u Banja Luci, a potom 4. februara sledi koncert u Sarajevu.

Pred riječkom publikom Fit će nastupiti dva dana za redom u Stereo dvorani, 10. i 11. februara. Nakon Rijeke uslediće koncert u Staroj Pazovi za Dan zaljubljenih.

Obzirom da je Beograd "druga kuća" riječkog sastava, u slučaju velikog interesovanja i rasprodaje karata za koncert 16. februara u klubu Atom Live, Fit će i dan kasnije održati nastup pred beograđanima.  Poslednji koncert tokom mini turneje nazvane "Winter Club Tour", a koja je samo deo turneje "Live 2012", Fit će održati 18.2. u novosadskom klubu Route 66.

Više informacije o koncertima biće uskoro objavljeno.

Spot za "Kraljicu"

Kao uvertiru predstojećoj turneji Fit u sastavu Davor Lukas, Zorko Opačić, Miro Tešević i Alen Tibljas plasirao je spot za najnoviji singl "Kraljica". (http://www.youtube.com/watch?v=V9ztLxp3x18&)

U spotu realizovanom u saradnji sa beogradskom MTS produkcijom pojavljuje se puno poznatih mladih  glumaca iz Srbije, te Fitovci očekuju da će zajedno sa novim singlom spot pronaći put do publike.

Sva tri albuma na poklon

Kao poklon za sve ove godine vernosti i u vremenu kada bend nije egzistirao, pored aktuelnog albuma "2011" i prva dva albuma u remasterizovanom izdanju od sada se mogu besplatno preuzeti sa sajta www.fitrijeka.com.


Koncerti: 02.02. Zagreb; 03.02. Banja Luka; 04.02. Sarajevo; 10.02. Rijeka; 11.02. Rijeka; 14.02. Stara Pazova; 16.02. Beograd; 18.02. Novi Sad (Route 66)
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..