Foto_Multietnicka-atrakcijaDragi prijatelji,
Ove nedelje nas u Gun Clubu očekuje:





Petak 20. januar, 22.30
MULTIETNIČKA ATRAKCIJA
Ulaz besplatan do 23.30
od 23.30 ulaz je 200 dinara

Nakon prošlogodišnje uspešne ,,Atraktivne turneje na putu za Vegas” održane po gradovima širom Evrope, MULTIETNIČKA ATRAKCIJA se vraća osvajanju beogradskih klubova.

U Gun Clubu nas u petak 20. januara očekuje ,,Težak ROK en’ ROL” koncert ovog jedinstvenog i uvek drugačijeg dvojca.

U obliku kakav je danas, bend svoje prve korake beleži 2008. godine. Poznati su po žestokim koncertima koji na pravi način oslikavaju muzički izraz koji Multietnička atrakcija već godinama gradim a koji je specifičan isključivo za njih.

Multietnička Atrakcija muziku i zvuk, najprodorniju i najjasniju emociju, koristi kao alat za ostvarivanje i proizvodnju jasne slike filtriranog i proživljenog sveta. Sublimacijom savremenog društva u kome živi, Atrakcija svoj izraz neminovno naziva progresivnim rock and rollom.

Multietnička Atrakcija su Osman Ahmed (bubnjevi, vokal) i Demir Ahmetović (bas, prateći vokal).

Ulaz je slobodan za sve posetioce koji u klub stignu pre 23.30. Posle toga, cena ulaznice iznosi 200 dinara.



Subota 21. januar, 22.30
KONCERTNA PROSLAVA MARČELOVOG ROĐENDANA
sa Filterima i Iskazom
Ulaznice: 500 dinara u pretprodaji

Već tradicionalno, Marko Šelić Marčelo svoj rođendan dočekuje u društvu Filtera, Iskaza i najvernije publike.

Rođendanski koncert je zakazan za subotu 21. januar i beogradski Gun Club u Miloša Pocerca 10. Sudeći prema prošlogodišnjoj slavljeničkoj žurci organizovanoj na istom mestu, vernu publiku najaktivnijeg repera sa naših prostora očekuje više od dva sata svirke i sjajna žurka koja će trajati do duboko u noć – do 04.00.

Ulaznice za prvi Marčelov koncert u 2012. godini biće u prodaji već od utorka 10. decembra  u kafeu Šikarica, Skadarska 22, po ceni od 500 dinara.

Broj ulaznica je ograničen na 250.



Svake nedelje od 12 – 16h
BERZA PLOČA I MUZIČKIH SUVENIRA
Ulaz: 100 dinara

I ove nedelje 22. januara Gun Club u Miloša Pocerca 10 pretvoriće se u pravi market polovnih novih ploča, diskova, muzičkih suvenira, knjiga i mnogih drugih muzičkih memorabilija. Zahvaljujući berzi u Gun Clubu, Beograd je na mapi evropskih metropola koje neguju kulturu vinila, kolekcionarstva i sve popularnijeg vida izdavaštva.      


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..