filterodj_nKoncerti u Gun Clubu:






Petak 13. Decembar, 22.30
KONCERTNA PROSLAVA MARČELOVOG ROĐENDANA
Sa Filterima i Iskazom
Ulaznice: 600 dinara u pretprodaji

Veliki prezir će pred najvernijom publikom nastupiti u intimnoj klupskoj atmosferi Gun Cluba.
Prošlu godinu na domaćoj muzičkoj sceni svakako je obeležila nova pesma Velikog prezira ,,To", prema mnogim mišljenjima jedan od najboljih pop hitova stvorenih u prethodnoj deceniji.

Novu 2012. Veliki prezir počinje koncertno upravo u Gun Clubu uz najveće hitove stvarane u prethodnih 17 godina, kao i neke nove pesme koje će pred beogradskom publikom izvesti tog petka 13. januara, odnosno za doček tzv. Srpske nove godine.
Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 600 dinara na svim Eventim prodajnim mestima, kao i u kafeu Šikarica, Skadarska 22.



Subota 21. Decembar, 22.30
KONCERTNA PROSLAVA MARČELOVOG ROĐENDANA
sa Filterima i Iskazom
Ulaznice: 500 dinara u pretprodaji

Već tradicionalno, Marko Šelić Marčelo svoj rođendan dočekuje u društvu Filtera, Iskaza i najvernije publike.

Rođendanski koncert je zakazan za subotu 21. januar i beogradski Gun Club u Miloša Pocerca 10. Sudeći prema prošlogodišnjoj slavljeničkoj žurci organizovanoj na istom mestu, vernu publiku najaktivnijeg repera sa naših prostora očekuje više od dva sata svirke i sjajna žurka koja će trajati do duboko u noć – do 04.00.

Ulaznice za prvi Marčelov koncert u 2012. godini biće u prodaji već od utorka 10. decembra  u kafeu Šikarica, Skadarska 22, po ceni od 500 dinara.
Broj ulaznica je ograničen na 250.


Svake nedelje od 12 – 16h
BERZA PLOČA I MUZIČKIH SUVENIRA
Ulaz: 100 dinara

Za kolekcionare i sve ljubitelje muzike Gun Club i ove godine organizuje berzu ploča i muzičkih suvenira. Ponuda ploča, diskova, majica, bedževa i knjiga muzičke sadržine, svake nedelje je drugačija i raznovrsnija.
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..