kc-grad-498KC Grad predstavlja:
12. januar, 22h
Metak za zlikovca
Instrumentalni sastav iz Beograda, METAK ZA ZLIKOVCA, nastupiće 12. januara u KC Gradu povodom redovnog održavanja kontakta sa svojom publikom i predstavljanja svoje muzike ljudima koji do sad nisu imali prilike da ih slušaju uživo.
Bend kombinuje progresivni rok sa džezom u andergraund maniru.
Cena karte je 250 RSD13. januar, 23h
ALL THAT BASS & INNA DEEP SESSIONS present LENZMAN
LENZMAN (Metalheadz, CIA, Soul:r, Shogun Audio)
Rahmanee
Necone
Side1
Bitz
MC Rasheed
MC Edge
VJ Witness
Cena karte: 350RSD pre ponoći / 450RSD posle ponoći5. januar, 22h
Zvezde grajma & DJ Munja
Zvezde grajma su supergrupa koju čine Gazda Paja, Vojke iz Blaya Dub Playa i Palke iz VTO i – najkraće rečeno – uvode grime u Srbiju. Do sada su izbacili singl „Srbija đans lajk dis“ i izazvali malu buru (oko 70.000 pregleda na YouTube za mesec dana); nastavljaju sa snimanjem i može se očekivati izvođenje i novih stvari na žurci. Pored zajedničkog nastupa, sva trojica će izvesti i poneku stvar iz svog repertoara. Najavili su i goste, tako da ceo događaj počinje da nalikuje mini-festivalu.

DJ Munju ne treba posebno predstavljati, čovek je prisutan na sceni od samih početaka i do sada je stekao reputaciju legende. 15. 01. će podržati nastup Zvezda grajma u svojevrsnom zatvaranju kruga između korena i najnovijih izdanaka.
Žurka koju ne treba propustiti.
Cena karte 150 RSDMape Lica - izložba Ane Radovanović
18. januar, 20h
Serija crteža nastalih tokom 2011. godine pod imenom „Mape Lica“ predstavlja grafičku avanturu istraživanja ljudske vrste. Koristeći vrlo blizak ugao, projekat prikazuje putovanje kroz karaktere, pokušaj njihove analize raščlanjivanjem na elemente u potrazi za srži samog karaktera.

Rođena je 1986. godine u Aranđelovcu. Diplomira slikarstvo 2010. godine u klasi prof. Enca Ortija na rimskoj akademiji (Accademia di belle arti di Roma). Zatim upisuje studije grafičkog dizajna i ilustracije na urbinskom institutu I.S.I.A. Urbino. Član je umetničke grupe DIA-LOGOS sa kojom je izlagala širom Italije.
Izložba je otvorena do 25. januaraDANIEL BELL (Detroit, USA)
21. januar, 23h
DANIEL BELL (DBX) - Detroit, USA
Vlada Janjić
Gordan Paunović
Daniel Bell je devedesetih godina u Detroitu kreirao novi muzički rečnik elektronske muzike baziran na repetitivnim ritmovima i fuziji minimalističkog house-a i techna.
http://daniel-bell.com
http://www.myspace.com/xdanielbellx
Cena karte 350 RSD do ponoći, 500 RSD posle ponoći
<<  Jul 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..