Foto-1Pokrenuta je kreativna „DJ RAIDionica“!


To je jedinstven projekat, nešto čega stvarno, i to nije samo izlizana fraza, nije bilo kod nas: ozbilljna škola sviranja na gramofonu. 

Rade Sklopić, državni prvak Švajcarske u ovoj disciplini, nije tu da pokupi lak novac učeći ljude kako da puštaju muziku na žurkama,  nego da im prenese veštine koje su u svetu veoma priznate i atraktivne.

DJ RAIDIONICA: NOVI KURSEVI OD 16. JANUARA 2012!

DJ Raid i Šumatovačka- Centar za likovno obrazovanje, predstavljaju vam DJ RAIDIONICU!

Kroz kreativne časove, iza kojih stoji dugogodišnje iskustvo našeg, a svetski priznatog DJ Raid-a, budući  DJ-evi moći će da zavire u tajne miksinga, skreča, bit džaglinga, kao i korišćenja najmodernije tehnologije vezane za DJ-ing.

Nastava se odvija kroz dva dvočasa (2 X 120 minuta) nedeljno.

Rade “DJ Raid” Sklopić, najbliskiji muzički saradnik Marka Šelića Marčela (kompozitor i didžej u bendu “Filteri”), nakon jedanaest godina sviranja na gramofonu i saradnji sa mnogim vrsnim balkanskim, ali i svetskim izvođačima (DJ Revolution, Evidence, Masta Ace, Cali Agents...), voljan je da podeli stečeno znanje sa ljubiteljima ove veštine, ali i svima koji će to tek postati. Za prijavljivanje i sve dodatne informacije, budite slobodni da mu se lično obratite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..


Pozivamo vas da se pridružite ovom inspirativnom poduhvatu!

Dobrodošli!
<<  Jul 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..