Foto_KKN-fotograf---AleksaI poslednja sedmica 2011. godine biće burna i muzički raznovrsna, a i u 2012. ulazimo aktivno:



Sreda 28. decembar

LAST CHANCE TO DANCE FESTIVAL @ GUN CLUB
Ulaznice: 300 dinara

Last Chance to Dance festival doživeće svoje 12. Izdanje u sredu 28. decembra u Gun Clubu. Bogat prednovogodišnji program  uveličaće nastupi bendova

1. TIBIA
Veliki prijatelji LCTD festivala, koji svojim nastupima svaki put oduševe prisutne! Ovoga puta će biti u malo izmenjenoj postavi, ali i dalje su jedan od najkvalitetnijih bendova na domaćoj sceni.

2. ČIKINE BOMBONE
Psychobilly heroji Balkana! Po drugi put na LCTD!!! Dođite i uverite se sami u činjenicu da kada oni sviraju, nema stajanja! Čikine Bombone su čist R’n’R koji vam ne da mira! Gun Club će se, kao i obično kada Čikine bombone nastupaju, pretvoriti u plesni podijum.

3. REFLECTIONS OF INTERNAL RAIN
Novi Sad je pored Beograda jedan od najbitnijih gradova za razvoj domaće scene. Reflections of Internal Rain predstavljaju novosadsku scenu u najboljem mogućem svetlu! Posle više evropskih turneja i sa novim izdanjem, ROIR ponovo na LCTD festivalu!
4. CONVICTION

Drugi bend iz Novog Sada koji će po prvi put nastupati na LCTD festival je Conviction - zasluženo, jer momci sa bine emituju neverovatnu energiju! Dođite da se uverite zašto ovaj bend nosi titulu jednog od najboljih bendova iz Srbije.

5. PRILIČNO PRAZNI
Prilično prazni - bend koji je pre nekoliko nedelja nastupao sa The Business u Gun Clubu i opasno zagrejao atmosferu! Jedan od najkvalitetnijih i svakako najaktivnijih Oi! Bendova kod nas.

6. THE BRIDGE
The Bridge je novi bend iz Beograda koji je sastavljen od članova bendova Hitman, Deadrise, Jain. Bendu će ovo biti prvi nastup i prva prilika da pokažu šta imaju da kažu.




Petak 30. decembar i ponedeljak 2. januar
BLOCK OUT @ GUN CLUB
Ulaznice: 800 dinara u pretprodaji    

Nakon izuzetno uspešnog koncerta nedavno održanog u Gun Clubu, beogradski sastav Block out održaće 30. decembra svoj tradicionalni prednovogodišnji koncert, ponovo u Miloša Pocerca 10.


Na zahtev mnogobrojne publike bend će u istom prostoru nastupiti i 2. januara 2012. godine. Koncerti će se razlikovati po repertoaru što znači da koncert 2. januara nikako neće biti i reprizni. Ujedno, biće to deseti nastup Block Outa u Beogradu u poslednjih deset meseci.

Nastupima u Gun Clubu Block Out završavaju koncertno izuzetno aktivnu 2011. godinu.

Svi zainteresovani do svojih ulaznica mogu da dođu u kafeu Šikarica (Skadarska 22), na blagajni Doma omladine, kao i na svim Eventim prodajnim mestima.



Subota 31. decembar
DOČEK NOVE GODINE @ GUN CLUB
UZ KONCERT GRUPE DARKWOOD DUB
Ulaznice: 2.500 dinara u pretprodaji

Dočekajte novu 2012. godinu u Gun Clubu uz ekskluzivni novogodišnji nastup grupe  DARKWOOD DUB i praznični muzički izbor koji će vas držati veselim i budnim do jutra!

Za sve koji će Novu godinu dočekati u Gun Clubu, pripremamo besplatne shotove Jack Daniel's-a, Gun Club koktela sa Finlandia votkom kao i velike besplatne koktele sa suvim ledom. Cene drugih pića ostaju standardne! Darkwood Dub,besplatni kokteli i jedinstvena atmosfera Gun Cluba učinice novogodišnju noć nezaboravnom!

Broj ulaznica je ograničen!

Ulaznice su u prodaji po ceni od 2.500 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22), na blagajni Doma omladine i na svim Eventim prodajnim mestima.



Nedelja 1. januar
KANDA KODžA I NEBOJŠA @ GUN CLUB
Gosti: Sinestezija
Ulaznice: 800 dinara u pretprodaji

Tradicionalni prvojanuarski koncert KKN-a!

Singl ,,Kafane i rokenrol" Kande Kodže i Nebojše obeležio je 2010. godinu, dok ovogodišnji album ,,Manifest" (Odličan hrčak) nastavlja da potvrđuje kreativnu vitalnost benda, u šta su se uverili posetioci Jelen Top 10 turneje, na kojoj su KKN bili jedni od nosilaca.

KKN se podmlađuju sa svakom novom rok generacijom.

Posle fantastičnog koncerta priređenog početkom novembra u Domu omladine Beograda, KKN će samo za najvernije fanove održati klupski koncert u nedelju 1. januara u Gun Clubu.
Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 800 dinara, a pretprodaja se vrši u kafeu Šikarica (Skadarska 22), na blagajni Doma omladine, u prodavnici ploča Pinball Wizard Records (Makedonska 30, TC Eurocentar) i na svim Eventim prodajnim mestima.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..