IMG_9998Na koncertu grupe Dubioza Kolektiv 23. decembra u Hali sportova kao specijalni gost nastupa čuveni trubač Marko Marković



Posle sjajnog koncerta na otvaranju Taksirat festival pre dvadeset dana u Skoplju, ovogodišnji dobitnici MTV Best Adria Act nagrade, Dubioza Kolektiv, i trubač Marko Marković nastupiće ponovo zajedno u Beogradu, u Hali sportova 23. decembra. Na ovom koncertu, koji će biti realizovan u saradnji sa Jelen Pivom, kao gosti će nastupiti i beogradski bend S.A.R.S.

Saradnja Dubioze Kolektiva i Marka Markovića počela je u februaru ove godine, kad je Marko sa bendom snimio pesmu Balkan Funk, objavljenu na albumu Wild Wild East.

- Priznajem da nisam mnogo slušao rok, ali sam uvek voleo da ga sviram i u mom posebnom stilu muzike kombinujem našu romsku tradiciju sa džezom, rokom i hip-hopom. Kad su mi poslali pesmu Balkan Funk, dopala mi se na prvo slušanje. Pomislio sam da je taj bend zaista za mene i voleo bih da se naša saradnja u budućnost razvija i u kreativnom delu. Na koncertu u Skoplju bilo je sjajno, a siguran sam da će u Beogradu biti još vatrenije. Važno mi je da publici bude lepo, a ja sam spreman za super zabavu – kaže Marko Marković.

Balkan Funk
http://www.youtube.com/watch?v=rl643cmweeg&feature=related

USA, Eurosong, Making Money
http://www.youtube.com/watch?v=CJAlJV3bC7s&feature=g-all
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..