Djashttown-Queen-1Prva dama domaćeg dubstepa i jedan od najznačajnjih DJ-eva na srpskoj klabing sceni - Djashttown Queen, će nastupiti nakon koncerta grupe Vrooom, u petak, 16. decembra, u Kulturnom centru Grad u Beogradu.

Još jedan ekskluzivni momenat ovog koncerta grupe Vrooom je da će Djashttown Queen takođe nastupiti u jednom trenutku zajedno sabendom tokom njihovog koncerta.

Nadamo se da će ovo biti samo početak zajedničke saradnje.
Darja Janošević a.k.a. Djashttown Queen je rođena (i odrasla) u Beogradu, a njeno muzičko putovanje je počelo u ranom detinjstvu kada je otkrila da je muzika njen život.

Odlučila je da postane klasičnoobrazovana pijanistkinja, pa je diplomirala na Muzičkoj akademiji, odsek klavir. Nakon „kosmičkog iskustva“ koje je doživela kada je čula Bad Influence - Chat Bout u 6 ujutru u klubu, njen put je krenuo drugim pravcem.

Počela je na nastupa kao DJ i brzo postala (pre)poznata po unikatnoj tehnici miksovanja i velikoj količini pozitivne energije koju isporučuje tokom svojih setova.

Prva dama srpskog dubstepa, kako je publika naziva, nastupala je u klubovima širom Srbije i ex-Yu regiona, rame uz rame sa eminetnim izvođačima domaće i strane scene.

Njena karijera ide uzlaznom putanjom, a sigurno je da će nastaviti da „rastura klubove“ po celom regionu.

Grupa Vrooom poklanja obožavaocima koncert koji će se održati u Kulturnom centru Grad u petak, 16. decembra. Biće to premijera nove spektakularne postave benda koja će tom prilikom izvesti najveće hitove Vroooma, ali i pesme sa novog albuma INPUT koji je 24. juna ove godine objavila online etiketa festivala Exit, gde je izdanje dostupno za besplatno preuzimanje.
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..