Foto_Eva-Braun_3Dugoočekivani koncert bečejske grupe EVA BRAUN zakazan je za subotu 17. decembar u Domu omladine Beograda.


U martu ove godine, posle decenijske diskografske pauze, bečejska grupa Eva Braun vratila se na muzičku scenu albumom ,,Playback” objavljenim za izdavačku kuću Odličan hrčak. Svih dvadeset pesama sa aktuelnog dvostrukog izdanja naišlo je na odlične reakcije i publike i kritike. Bend  je dokazao da specifični pop zvuk koji neguje ne odoleva vremenu, što je vrlo slikovito opisao Dimitrije Vojnov: 

,,Izlazak njihove nove ploče izazvao je podizanje rampi na raskršću gde se publika, koja već gotovo dve decenije stari zajedno sa bendom, susreće sa klincima koji tek sada otkrivaju dodire kolena ispod stola i šta se dešava sa zmajevima. Zahvaljujući formama koje su od klišea jednog žanra u međuvremenu isklesane u arhetip, kao i sposobnosti da i dalje fino kanališu svoje emocije, autori su nam ponudili album koji istovremeno predstavlja logičan korak napred i nadovezuje se na zaostavštinu benda.”

Za sve koji su se uželeli jedinstvenog muzičkog izraza koji karakteriše rad ovog kultnog sastava,  Eva Braun  će održati veliki beogradski koncert u Domu omladine Beograda, u Sali Amerikana, u subotu 17. decembra.

Pored velikog broja hitova koje je Eva Braun stvarala u prethodnih 20 godina, publika će moći da čuje i nove pesme sa aktuelnog izdanja ,,Playback”.

Ulaznice su dostupne na blagajni Doma omladine, kao i na Eventim prodajnim mestima po ceni od 800 dinara.
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..