kc-grad-498Scarz Of Culture Promotions u saradnji sa Rebuild Collective, Prdakšn i KC Gradom Vam s ponosom predstavljaju Još uvek sanjam – hardkor matine.


 

Koncert je zakazan za nedelju 27. Novembar u KC Gradu. Ovo hladno nedeljno popdne upotpuniće žestoki trio: Deadrise (Beograd), Conviction (Novi Sad) i All The Arms We Need (Subotica).

Deadrise - Pet drugara glasno roka metalkor od 2007. godine, protiv svih vrsta socijalnih i političkih nepravdi, nasilja, predrasuda, šovinizma, rasizma, religija, zagađenja i bilo koje vrste manipulacije ljudskom svešću. Parola kojom se bend void glasi ‘’Live free, open mind and positive attitude’’.
Link: http://www.facebook.com/deadriseband

Conviction – Okupljena u leto 2006. godine, odlučna da formira nestandardan metalkor bend, novosadska petorka se latila instrumenata. Pod uticajem legendarnih bendova poput Converge-a, The Black dahlia murder, Catharsis i samog vraga, bend nastoji da na izrazito brutalan, s druge strane i duhovit način ukaže na sve problem današnjeg društva.
Link: http://www.facebook.com/pages/Conviction/144493368929590

All The Arms We Need – Subotička petorka, takođe je nastala 2006. godine. Ova čudna skupina sačinjena od skejtera, roleraša, hardkorovca, metalaca, dj-a i repera, uspešno spaja metalkor sa old school black metal zvukom. Ovaj bend iza sebe ima veliki broj nastupa, kako na domaćoj, tako i na evropskoj sceni.
Link: http://www.facebook.com/pages/All-The-Arms-We-Need/12002815657

Koncert je jedan u seriji mini turneje koja ima za cilj da najavi predstojeće split izdanje ova tri benda koje će izaći krajem godine. Matine će početi tačno u 18h i trajaće 3 časa.
Cena karte je 200 Dinara.
Na koncertu će se naći pult za distribuciju diskova domaćih bendova, kao i pult rezervisan za vegetarijansku hranu restorana Lila.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..