Lena Kovačević oduševila je nekoliko hiljada poseilaca u Štark areni na otvaranju koncerta Lare Fabian 22. oktobra 2022, gde je zajedno sa svojim muzičarima bila predgrupa čuvenoj Lari u okviru turneje LARA FABIAN WORLD TOUR 2022. Lena je koncert otvorila pesmom „Beograde“, zatim su se nizali hitovi „Hir“, „Dubine“, „Požuri“, „Samo da mi je“, a kraj nastupa obeležio je međunarodni hit „Cafe“. Lenin bend na bini arene činili su Marko Fabri - bas, Mladen Dragović - bubanj, Srđan Tanasković - klavir i Maks Kočetov - saksofon.

Lena se u bekstejdžu srela sa Larom Fabijan i njenim timom. Otvaranje Larinog koncerta predstavlja ukazivanje posebne časti  našoj umetnici, jer Fabian i njeni muzičari ne praktikuju da imaju goste na svojim nastupima. Zanimljivo je da su obe umetnice deo međunarodne muzičke agencije i produkcijske kuće Pasion Turca.

Na koncertu u Štar Areni Lena je obukla kreaciju Stefana Đokovića, za šminku je bila zaduženja Sanja Orlandić, za frizuru Gordana Antonijević, za stajling Danijela Jonović, uz nakit Katriel.

Fotografije: Belkisa Abdulović i Irina Duplevskaja

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..