Gun-Burlesque-IIKlub Gun vas poziva u subotu, 15. oktobra, sa početkom od 22h na veliku žurku pod nazivom Burlesque II u organizaciji PartiMejkersa.


Senzualni, ekstravagantni, dramatični i pomalo komični svet KABAREA i BURLESKA ove noći otvara vrata Kluba Gun za sve one željne dobre zabave! Inspirisani filmovima Cabaret, Chichago, Moulin Rouge, Burlesque, kreirali smo za vas bogat program performansa, muzike i ostale zabave uz prizvuke i atmosferu starih salona i classic jazz klubova.

Zadovoljićemo različite muzičke ukuse: od kabare muzike, Alternativnog Rock-a, New Wave-a, Dark Wave-a, preko Art Rock-a, predstavićemo Burlesque – Cabaret Performanse! Jedinstveni kokteli i salonski ambijent Kluba Gun upotpuniće čitavu tematiku ove večeri!

U ponudi će biti veliki izbog specijalnih i jedninstvenih, magličastih koktela sa suvim ledom (True Blood, Vampire Kiss, Blood of a Virgin ...).  Svako željan dobrog provoda, raspoložen za bogat program i žestoku žurku je i više nego dobrodošao, a PartiMejkersi će vam spremiti još po neko iznenađenje za to veče!!!

Dress code: burlesque, 20’s, gangster, jazz, cabaret, dark...

Gun Club, Miloša Pocerca 10 (na uglu sa Sarajevskom ulicom), Beograd

Organizacija: PartiMejkersi (Marco Nektan & Dragana Mijatović aka Gaga Lee) uz podršku Kluba Gun


Ulaz: 150 din
+poklon posetiocima (koji zatraze kod dj-a): CD kompilacija PartiMejkersi – Burlesque


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..