Aleksandra Škrbić, alijas Andra Kiddo, predstavila je svoj prvi samostalni singl i spot za pjesmu „Soundtrack noći“. Road trip numera propraćena je videom inspirisanim estetikom serija Euphoria, Black Mirror i filma Climax. Nenad Bosnić, autor romana „Trosvijet“, napisao je tekst koji se oslanja na tematiku bijega, kako od uobičajenih, svakodnevnih situacija tako i od sebe. Sama ideja za pjesmu, nastala je sasvim slučajno, na njihovom zajedničkom druženju kada su čuli numeru Bebi Dol.

„Bili smo na proslavi Nove godine kada je krenula pjesma „Hajde da uzmemo neki dobar auto“ i tada je Nenad rekao kakao dugo nije čuo domaću stvar koja se na taj način bavi odlascima. Nekoliko dana nakon toga čitala sam tekst za „Soundtrack noći“, ističe Andra Kiddo.

Ideju za instrumental napravio je Petar Šućur, koji su kasnije preuzeli te dodatno razvili Nemanja Ristić X i MarkoStc, osobe koje stoje iza muzike i aranžmana. Potpuni doživljaj road trip vibe-a donijela je Sonja Savić, talentovana režiserka, koja je oslanjajući se na djela svjetske kinematografije, osmislila i realizovala video-spot potpuno koji potpuno korespondira početnoj ideji numere. Direktor fotografije spota je Saša Savičić, dok je za montažu zaslužna Jelena Vujasinović.

Podršku za snimanje spota dali su Novomatic, Richard the Rooster, Tropic & Moj Market, klinika Be Well te brend Indomie, a kako „Soundtrack noći“ zvuči možete poslušati na linku >>

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..