trigger-ex-bejbiGrupa Trigger je objavila svoj novi singl, obradu pesme ”Bejbi, bejbi” iz kultnog filma „Davitelj protiv davitelja“. Bend ovim najavljuje drugi deo svog novog albuma pod nazivom „Ex“. U pitanju je konceptualni album koji sadrži neuobičajene obrade rok pesama sa prostora nekadašnje Jugoslavije.

Kao i prvi deo izdanja, na kome su bile obrade Pilota, Hustora i Azre i nove pesme će biti dostupne za besplatan download sa stranice benda www.triggerband.net

„Ena“ i „Kurvini sinovi“ su u izvedbi Triggera izazvali posebno pozitivne reakcije – Kurvini sinovi su bili uvršteni na „Diskomer“ listu radio stanice Studio B, a obe pesme su bile izabrane za Hit nedelje radija 202 glasovima slušalaca.

Pesmu „Bejbi bejbi“ je moguće preslušati na youtube kanalu grupe Trigger www.youtube.com/user/TriggerVideo

Sa prethodnim CD izdanjem „Ljubav“ Trigger su osvojili regionalnu nagradu „Indexi“ u Sarajevu, nagradu slušalaca radio stanice Beograd 202 kao i zvanje „Otkriće godine“ na godišnjim nagradama koje je dodeljivala TV Metropolis, uvršteni su na kompilacioni CD njujorške „Hard Rock Radio Live“ stanice, a video spotovi za pesme „Jedan dan“ i „Više neće biti nas“ su bili na prvim mestima top lista i u redovnoj rotaciji na TV kanalima.

Trigger – Bejbi bejbi (obrada pesme Srđana Šapera iz filma „Davitelj protiv davitelja“)
http://www.youtube.com/watch?v=o-ukiWSApS0
<<  Avgust 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     
      

Putopisi, Intervjui..