Bendovi Tibia i Deadrise će u utorak 04.10.2011 u KC Gradu nastupiti posle duže pauze. Tom prilikom će bend Tibia pretpremijerno izvesti pesme sa “All The Right Words” EP izdanja, koje bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana, i bend Deadrise koji će ovom prilikom promovisati svoj izuzetno uspešan novi singl “When Wounds Become Scars”.

Koncert počinje tačno u 21h, a cena ulaznice je 200 RSD.

O bendu Tibia:

Bend Tibia je nastao krajem 1999, nakon rasformiranja dva tada veoma uticajna hardcore benda All Of Us i All Ages. Tokom svoje već dvanaestogodišnje karijere bend je za sobom ostavio nebrojene nastupe po zemlji i regionu i 3 veoma uspešna albuma. Na ovom koncertu ćete biti u prilici da čujete nov materijal sa “All The Right Words” EP izdanja koji će se kao i sva dosadašnja izdanja biti uskoro dostupan za free download.

Diskografiju benda Tibia možete preuzeti na facebook strani benda na sledećoj adresi i ujedno pratiti sve dalje koncertne aktivnosti:

http://www.facebook.com/pages/tibia/173222966330


O bendu Deadrise:


Bend Deadrise je formiran 2007 od od tada prerastao u jedan od koncertno najaktivnijih bendova u balkanskom regionu. Svoju viziju hardcore zvuka prožetu death metalom bend uspešno plasira sve do danas. Nakon 3 izuzetno dobro prihvaćena EP izdanja Deadrise ima ponovo priliku publici da se predstavi sa novim letnjim singlom “When Wounds Become Scars” i malko osveženom postavom u odnosu na poslednji beogradski koncert.

Sve aktivnosti benda Deadrise možete pratiti na sledećim adresama:

http://www.facebook.com/deadriseband
http://deadrise.bandcamp.com
http://www.soundcloud.com/deadriseband
http://www.twitter.com/Deadriseband
<<  Avgust 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     
      

Putopisi, Intervjui..