Treća Berza gramofonskih ploča biće održana u nedelju 19. septembra u beogradskom klubu Kuglaš od 10 do 15 sati. Klub Kuglaš poznat je po odličnim bluz i rokenrol svirkama u poslednje dve decenije, ali i u novije vreme po mnogim alternativnim muzičkim dešavanjima.
„Na zahtev mnogih kolekcionara gramofonskih ploča, originalnih kompakt  diskova i drugih audio nosača zvuka kao što su kasete, odlučili smo da im izađemo u susret i ugostimo ih u prijatnom ambijentu i omogućimo im da odaberu ploče iz prve ruke i obogate i upotpune svoje kolekcije“ kažu organizatori i dodaju da je ponuda je velika i da su tu izlagači iz cele Srbije: „Sva izlagačka mesta su popunjena!“

Posetioci, za koje je ulaz kao i uvek besplatan, na ovu Berzu mogu poneti neke svoje ploče i ponuditi drugim sakupljačima ili nešto čak i razmeniti, što je oduvek bila draž na ovakvim skupovima ljubitelja dobrog zvuka.

„Biće dosta rariteta koje uglavnom nećete videti u prodavnicama, a i sami znamo kako je ova novonastala covid situacija poprilično usporila naručivanje iz inostranstva i da sve mnogo više košta. Pruža vam se šansa da po povoljnijim cenama kupite ploče vaših ljubimaca“ kažu organizatori događaja.  
 
Berza ploča u nedelju, 19.septembra u Kuglašu biće poslednja ovog leta. Što se tiče jeseni i zime, organizatori kažu da će pratiti zdravstvenu situaciju i preporuke, te će se berza organizovati u odnosu na to.
 
Facebook event: link >>

<<  Decembar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne