Record Store Day se širom sveta obeležava 12. juna, a u Anti Shopu trajaće 10 dana - od 12. do 22. juna. Beograd je prošle godine postao bogatiji za još jedan kutak u krugu Cetinjske ulice, u kojem se okupljaju ljubitelji muzike i kolekcionari vinila. Sa nekoliko hiljada naslova na vinilima, stotinama diskova i muzičkih memorabilija Anti Shop je za kratko vreme postao muzička prodavnica sa najvećom ponudom u Beogradu. U ponudi su i raritetna izdanja, kao i najnovije ploče. Budući da su okupljanja ljubitelja muzike bila onemogućena, Anti Shop je doneo odluku da Record Store Day potraje 10 dana i da bude povod novih susreta u krugu Cetinjske poznatom i kao Art'n'Music District.

Više od 300 naslova biće na popustu od 20% u periodu od 12. do 22. juna, kako u samoj prodavnici, tako i na sajtu antishop.rs.

,,Želeli smo da Dan prodavnica ploča učinimo ugodnim za sve - za one koji su željni druženja uživo, ali i za sve one koji nisu u mogućnosti da posete šop. Atraktivni popusti u pomenutom periodu važe i u web shopu", kažu iz Anti Shopa.

Radno vreme Anti Shopa je od 12 do 21h radnim danima, odnosno od 11. do 21h vikendom. Vinyl Bar u okviru Anti Shopa svakodnevno radi do ponoći.

"Želeli smo da Dan prodavnica ploča učinimo ugodnim za sve - za sve one koji su željni druženja uživo i za one koji nisu u mogućnosti da posete šop. Popust u pomenutom periodu važi i u web shopu", kažu iz Anti Shopa.

Radno vreme Anti Shopa je od 12 do 21h radnim danima, odnosno od 11. do 21h vikendom. Vinyl Bar u okviru Anti Shopa svakodnevno radi do ponoći.

<<  Oktobar 2022  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     
      

Putopisi, Intervjui..