Novu 2021. godinu počinjemo sa još jednom lepom premijerom spota grupe “Charter“ za pesmu “U srcu ću te nositi“. U nedelju 17.01.2021. godine na "CITY RECORDS" Youtube kanalu postavljen je video za numeru koju autorski potpisuje Divna Milovanović a bend predstavlja u novom i modernom svetlu sa tekstom i ritmom koji će se prvenstveno dopasti mlađim generacijama, ali ni oni stariji, koji već godinama prate njihov rad, neće ostati imuni na kvalitet interpretacije kao i same pesme.
Kao i za većinu prethodnih spotova scenario je osmislio Miki, pevač grupe, ali u ovom slučaju bend prvi put sarađuje sa Bojanom Stevanovićem kome prepušta da vizuelno uobliči celu priču.

Poseban šarm video klipu daju poznata violinistkinja Sanja Stojanović poznata i kao “Golden noise“, te fitnes instruktor Nemanja Armuš, kao i Ivona Tomić koja se sjajno snašla u ulozi fotografkinje.
 
Dinamični i brzi kadrovi lako će uvući gledaoce u ovaj mali trominutni film u kojem će prepoznati svima poznatu ljubavnu priču.
 
“Očekujemo da šira javnost vrlo brzo zavoli ovu pesmu,kao što je i nas osvojila na prvo slušanje, i nadamo se da ćemo uskoro imati prilike da je sviramo uživo i pevamo zajedno sa našom publikom“ rekli su nam članovi grupe dok su čitali prve pristigle komentare na društvenim mrežama.

<<  Maj 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     
      

Putopisi, Intervjui..