Dok se nacija prilagođava novoj stvarnosti života u samoizolaciji usred pandemije koronavirusa, i sto milja daleko od ekipe provod je zagarantiran! Preselite se iz kuhinje pred svoje monitore jer Kojoti rokaju virtualno večeras, 8. travnja  u 20h na Facebook stranici Ožujsko Pivo u sklopu kampanje  #OstajemuGajbi Žujine svirke. "U ova čudna i pomalo luda vremena kada smo morali otkazati dosta koncerata, nakon što smo se taman zalaufali kako spada sa promocijom novog albuma 'Sve je pod kontrolom?', suočili smo se s nevidljivim neprijateljem.

Ali svirka se nastavlja! Ovu srijedu Kojoti za vas sviraju iz 3 grada i sa 5 lokacija. I to realno, kao i sve danas, djeluje kao organizacijski i logistički kaos, ali radi se o novom i uzbudljivom iskustvu kako za nas, tako i za naše fanove. Tim više što smo među prvim bendovima koji su dobili pozivnicu sudjelovati u ovom ciklusu live koncerata srijedom!  Veliko hvala Ožujskom Pivu na pozivnici", poručuju Kojoti.

Povezani audio i video, Bobo Grujičić iz Rijeke na bubnju, Alen Marin iz Vinkovaca na vokalu i Harpu,  Vanja Marin iz svog stana u Zagrebu na bas gitari, Davor Viduka iz studija u podsljemenskoj zoni u Zagrebu na gitari i pratećim vokalima te Noa Rupčić na klavijaturama i pratećim vokalima, također iz stana u Zagrebu, servirat će ravno u vaše domove svoj "proročanski" rock'n'roll jednog od najboljih rock albuma posljednjeg desetljeća, koji nam je odavno postavio pravo pitanje – Sve je pod kontrolom? Svjesni situacije i smjera u kojem se svijet oko nas kreće, objavom singla "Evolucija ide u pogrešnom smjeru" Kojoti su već prije dvije godine dali na znanje da je vrijeme da se probudimo.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..