Ferry-by-Rasic-2Posle manjih problema sa srcem zbog kojih je evropsku turneju pomerio na septembar, Brajan Feri poručuje publici u Srbiji da se sada dobro oseća i da sa nestrpljenjem očekuje turneju u okviru koje će 20. septembra nastupiti i u Beogradskoj areni.

U Beograd će doći iz Bukurešta i zadržati se dva dana. Posle koncerta u Beogradu, Feri će nastupiti u Budimpešti a zatim putuje za Ameriku.

Povodom koncerta u Beogradskoj areni, Brajan je fanovima u Srbiji poslao je specijalan pozdrav koji možete pogledati i preuzeti sa linka ispod: OVDE


Njegov nastup na venčanju Kejt Mos kao i na Jazz festivalu u Beču i koncertu u Parizu, svedoče o povratku ovog legendarnog šarmera na scenu u punom sjaju.

Prošlog meseca, Brajan Feri je odlikovan i titulom CBE (Commander of the Order of the British Empire) koju dodeljuje Kraljica Elizabeta u čast svog rođendana. CBE je istaknuta titula, rangirana kao treća od pet koje se mogu dodeliti civilima, odmah ispod viteške titule, i daje se osobama koje su značajno doprinele britanskoj kulturi. Ikona glam roka, Feri, bio je veoma uzbuđen kada je primio ovu prestižnu titulu i zahvalio se i “svim muzičarima i ostalima iza scene koji su mu pomogli tokom karijere”.
Od prvih snimaka sa grupom Roxy Music početkom 1970., Brajan Feri se istakao kao jedinstvena ikona. U njegovoj muzici čujete originalnu vokalnu boju koja se prepliće sa elegancijom koja oduzima dah – Sinatrinom uzvišenosti, harizmom Gejnsborova i intenzivnošću Džonija Reja. Ali i samo njemu svojstvenim kretanjem po sceni i ultra modernim i prefinjenim izvođenjem.     
Let’s Stick Together, Slave To Love, Don’t Stop The Dance, Boys and Girls, Tokyo Joe, In Your Mind, These Foolish Things, Price of Love, I Put a Spell on you...pesme su iz kojih izbija prava Brajanova energija a koje će se, pored ostalih, čuti u Beogradskoj areni.

U svojoj dugoj karijeri, izdao je 13 solo albuma od kojih su mnogi dosegli platinaste tiraže a u Beogradskoj areni nastupiće 20. septembra u okviru turneje kojom promoviše svoj novi album „Olympia”.

Ulaznice za Brajana Ferija u prodaji su po cenama: 2900, 3500, 3800, 4500, 5500 i 6000 dinara. Mogu se nabaviti na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, „Ušće" Šoping centar, Dom sindikata, knjižare Delfi i Vulkan, Eventim, Gigstix Novi Sad i preko sajtova http://www.arenabeograd.com , http://www.tickets.rs i http://www.eventim.rs




<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..