Slovenci Captain Morgans' Revenge izbacili novi spot i obračunali se s unutarnjim demonima. Žestoki slovenski blues rockeri Captain Morgan's Revenge objavili su video za singl „My Worst Enemy“ i time najavili novo studijsko izdanje. My Worst Enemy spot: ovde „Ova se stvar poprilično razlikuje od prethodnih pjesama. Brža je i tvrđa, što smo si mogli priuštiti s Janezom na gitari. Tekstualno, međutim, mislim da se svatko tko se ikada pogledao iskreno u ogledalo, mogao pronaći sebe i poistovjetiti se s njom“, rekao je autor pjesme Rok Žurga.

Redatelj spota je Vital Butinar u suradnji s ekipom iz agencije Mirror2Mirror, ali u snimanje spota aktivno su uključili i članovi benda.”Morgani” su već surađivali s Butinarom, čak i primili neke međunarodne nagrade i priznanja, a u šali kažu da su im najviše problema na snimanju činile kravate i odijela jer im to baš nije dio svakodnevice.

Captain Morgan’s Revenge nastao je 2015. u Novom Mestu. Njihova glazba je čista, sirova i iskrena, a r'n'r riffovi pod utjecajem su južnjačkog metala i bluesa. Prošle godine su izdali album prvijenac „Queen of the Night“ što je rezultiralo velikim brojem koncerata, a za iduću godinu najavljuju novi album te svirački vrlo aktivne ljeto i jesen.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..