I ove godine LAV ponosno osvojio brdo nad Gučom, 12. avgusta  – Još jedan Sabor trubača u Guči, 51. po redu, obeležili su zvuci trube, dobro ohlađeno LAV pivo i odlična atmosfera. Iz godine u godinu, najbolji provod za posetioce ove, i van granica naše zemlje poznate manifestacije, priređuje se u „Lav kafani“, koja je locirana na brdu iznad stadiona, sa prelepim panoramskim pogledom na celu Guču. Tu se tokom trajanja sabora, tradicionalno svake godine, uz trube dočekuju prvi jutarnji sati.

Lav je pored Guče, godinama unazad prisutan na brojnim muzičkim festivalima i tradicionalnim događajima, posebno je aktivan kroz svoju podršku fudbalu. Zahvaljujući praćenju trendova koji se sprovode u svetu i izazova koje diktira domaće tržište, Lav je u poslednje dve godine uveo brojne inovacije koje su zahtevale značajna ulaganja. 

Najnovije letnje osveženje iz Čelareva – Lav twist limun
Ovo osvežavajuće piće, koje spada u popularnu kategoriju radler piva, pravo je rešenje za visoke letnje temperature, jer pored soka od limuna sadrži i znatno manji procenat alkohola od uobičajenog. Lansiranjem ovog novog ukusa, Carlsberg Srbija je još jednom potvrdila da su inovacije jedan od najvažnijih principa komunikacije prema potrošačima. Lav twist limun spada u potpuno novu kategoriju u Srbiji, koja je u svetu za kratko vreme stekla veliki broj ljubitelja. Ukus Lav twist limun piva je potpuno drugačiji i predstavlja idealan izbor za osveženje prilikom letnjih vrelina, opuštanje nakon napornog dana ili za druženje sa prijateljima.

Sadrži mešavinu mutnog, svetlog lager piva i osvežavajućeg limuna u odnosu 60 prema 40 odsto. Karakteriše ga blaga nota alkohola - 2,0 odsto, a na tržištu je dostupan od kraja juna, u staklenoj ambalaži od 0,5l i 0,33l i limenci od 0,5l. Iako je u pitanju sezonsko piće kompanija je zbog odlične prihvaćenosti od strane potrošača odlučila da Lav twist limun bude dostupan i nakon septembra ove godine.

Prvo pivo u Srbiji koje su lično birali potrošači iz Srbije – Zlatni Lav
Prvi put u istoriji pivarstva u Srbiji, nakon velikog projekta selekcije, početkom ove godine, kreirano je i proizvedeno pivo po ličnoj želji i izboru ljubitelja piva. Kao rezultat jedinstvenog procesa testiranja, Srbija je odabrala dugo iščekivani - Zlatni Lav.

Carlsberg Srbija je prva kompanija u našoj zemlji koja se odlučila za ovakav poduhvat kreiranja piva, koje biraju sami potrošači prema sopstvenom ukusu. Tokom testiranja, pivaru u Čelarevu obišli su brojni ljubitelji piva, najrazličitijh profila i starosnih dobi. Od svih ponuđenih ukusa, koje su ovim povodom proizveli tehnolozi kompanije, izabran je Zlatni Lav, koji je u srpskoj pivskoj istoriji uvršten kao prvo pivo čiju su boju, ukus i naziv odredili građani Srbije. Projekat je postao poznat širom Srbije i po karakterističnim bilbordima na kojima su se našle pivopije koje su učestvovale u izboru Zlatnog Lava. Spada u svetla, lager piva najkvalitetnijih sirovina i sadrži 5,1 odsto alkohola. Tamna zlatno-žuta boja, prijatna i izražajna gorčina i karakteristična aroma potiču od specijalne vrste hmelja koja doprinosi punoći ukusa i naglašava njegov svež karakter.


LAV - prijatelj lokalnih fudbalskih klubova

Ove godine ponovo je pokrenut jedan od najmasovnijih projekata za podršku malim fudbalskim klubovima pod nazivom „Igraj za svoj klub“. Prethodnih godina, zahvaljujući ovom projektu, podeljeno je preko 1.000 garnitura dresova i kompleta fudbalskih lopti. Imajući u vidu da je pomoć srpskom fudbalu i dalje neophodna, kompanija će se postarati da ove godine u akciju uključi što više klubova koji bi na ovaj način dobili nove garniture dresova za svoj klub. Pošto se akcija završava zaključno sa 31. avgustom Lav pivo će u drugoj polovini septembra u Kući fudbala u Staroj Pazovi ugostiti brojne članove malih fudbalskih klubova koji su se pridružili akciji i sakupili čepove za svoje klub. Do sada se prijavilo oko 550 klubova, a nekima je već uručena nova sportska oprema.

Od Lavova za Crvenu Zvezdu i Partizan
LAV je krajem prošlog leta lansirao specijalne promotivne limenke u pakovanju od 0.5l sa grbovima dva najpopularnija srpska fudbalska kluba, Crvene Zvezde i Partizana. Pošto je projekat izazvao interesovanje Lav je od avgusta ove godine obnovio ugovore sa večitim rivalima. Naročito je značajno da svi fanovi klubova prilikom kupovine ovih specijalnih limenki, donirati odrađeni deo novca za razvoj svog omiljenog kluba. Lav će takođe omogućiti fanovima aktivacije na stadionima i aktivnosti u okviru kojih će moći da osvoje karte za fudbalske utakmice, kao i razne navijačke pakete sa znakom omiljenog kluba.

Ostale Lavovske aktivnosti
Ovogodišnja nagradna brenda Lav donela je sreću za više od 7.200 učesnika iz svih krajeva Srbije koji su dobili najrazličitije nagrade, poklone, letovanja. Najsrećnije ruke bio je dobitnik iz Rume koji je izvukao prvu nagradu – meč sa reprezentacijom Srbije. LAV će ovaj meč za njega i njegovih 10 drugara, organizovati u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Među zanimljivim aktivnostima je i sponzorstvo filma Srđana Anđelića pod nazivom "Artiljero”.







<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..