papayMTVSWEDISH HOUSE MAFIA- house trojka koja je osvojila svjetske festivalske pozornice ekskluzivno, samo u klubu PAPAYA  nastupit će sutra u sklopu MTV DJ MAG FESTIVALA (10.-13.08.2011.).
SWEDISH HOUSE MAFIA je trenutno najveća svjetska DJ atrakcija.

 

SWEDISH HOUSE MAFIA danas su sinonim house glazbe. Najpoznatiji švedski glazbeni proizvod u zadnjih deset godina suvereno drži tron glazbene industrije, a iza zaraznih ritmova trojca zvanog Swedish House Mafia stoje velikani produkcije: Steve Angello, Axwell i Sebastian Ingrosso. Umjetnost koju stvaraju u studiju pojedinačno predstavljaju na svjetskim festivalskim i klupskim pozornicama čitave zemaljske kugle. Prilika da ih vidite skupa u sastavu Swedish House Mafia je jako rijetka, a počašćene su jedino najpoznatije svjetske destinacije poput Miamija i Ibize. Na toj karti nezaobilaznih destinacija od pretprošle godine stoji i zastava kluba Papaya. Prošlogodišnjem nastupu Swedish House Mafie u Papayi je svjedočilo više od 5000 gostiju iz cijelog svijeta. Organizatori preporučuju da ne propustite jedinstveni doživljaj čuvene trojke. Oni su kreatori i vladari svjetske house scene. Glazbeni moguli MTV i DJ MAG posebno za ovaj događaj napravit će festivalske reportaže koje će obići etere svijeta glazbe.


VIDEO / SWEDISH HOUSE MAFIA PAPAYA 2009:

http://www.youtube.com/watch?v=iymudhaRMlo 

 

MTV DJ MAG FESTIVAL / klub PAPAYA / Novalja

PROGRAM:


10.08. SWEDISH HOUSE MAFIA /
11.08. SOS / 12.08. SIZE MATTERS /
13.08. GLENN MORRISON.


Ulaznice za Festival nalaze se u prodaji na web adresi www.papayashop.com.hr, sustavu EVENTIM-a i na ulazu kluba PAPAYA.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..