prljaviBlaza01Kampanji Beogradske Kulturne Mreže “Suveniri za BG bebi klub”, koja je organizovana u okviru ovogodišnjeg Belgrade Beer Festa, pridružio se i Igor Blaževid, poznatiji pod umetničkim imenom Prljavi Inspektor Blaža.

 

Njegov nastup sa prošlogodišnjeg Belgrade Beer Festa pojavio se nedavno kao DVD Live izdanje u produkciji Beogradske Kulturne Mreže, a počeo je da se prodaje 14.jula, kada je otvoren štand društvene kampanje “Suveniri za BG bebi klub”. Na disku se nalaze snimci 17 pesama koje su Inspektor Blaža I Kljunovi izveli na glavnoj bini osmog Belgrade Beer Festa.

 

Cena diska je 99 dinara, a sav prihod od prodaje bide poklonjen akciji Skupštine grada Beograda “Beogradski bebi klub”.

 

Ovim povodom Blaža će se četvrtak, 4.avgusta u 19h na štandu ove društvene kampanje ispred Ušće Shopping Centra, naći u ulozi prodavca suvenira i svojih diskova, koje će tom prilikom i potpisivati.

 

prljaviBlaza

 

Društvenu kampanju “Suveniri za BG bebi klub” Beogradska Kulturna Mreža počela je 14.jula, u saradnji sa Skupštinom grada Beograda i Ušće Shopping Centrom. Na štandu koji se nalazi sa leve strane glavnog ulaza u Ušće Shopping Centar prodaju se suveniri Belgrade Beer Festa: majice, kačketi, šeširi, privesci i DVD Live Prljavi Inspektor Blaža I Kljunovi “Za bebe Beograda”, a sav prihod od prodaje, Beogradska Kulturna Mreža de pokloniti za akciju Skupštine grada Beograda “Beogradski bebi klub”.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..