Jelen-Live-2011Legendarni gitarista, na Jelen LIVE-u, u Beogradskoj Areni, odrzao nezaboravan koncert! U prisustvu preko 5.000 najvernijih fanova, bivsi gitarista grupe GN’R, spektakl je poceo pesmom „Ghost“, sa svog proslogodisnjeg albuma.


Pesme „Nigthtrain“ i „Rocket queen“ izazvale su opste odusevljenje u publici. Slash-ova „solaza“ teme iz filma „Kum“ potpuno je „hipnotisala“ publiku, koja je sa nestrpljenjem iscekivala svaku narednu numeru. Posle skoro dva sata odlicne svirke, nakon sto se vratio na bis, Slash i njegov bend izveli su pesmu Guns N’ Roses-a, „Paradise City“, koja je izazvala potpuni delirijum u Areni. Slash-a na ovoj turneji prati pevac Majls Kenedi, koji je svojim glasom potpuno odusevio publiku u Srbiji.

 

Predgrupa Slash-ovom nastupu bila je domaca pank - rok grupa Tea Break, koja je napravila sjajan uvod za jednog od najboljih gitarista svih vremena.

 

Jelen LIVE se pobrinuo, da pored dobrog zvuka, u Srbiji promovise i ideju ocuvanja planete, organizovanjem drustveno odgovorne akcije "Reciklirajte i Vi", koja je trajala juce od 15h na severnom platou ispred Arene. Ovom prilikom reciklazi su se pridruzili i momci iz benda Tea Break, kao i promoter Jelen Live festivala, mladi glumac Zlatko Rakonjac. Tokom akcije „Reciklirajte i Vi“, koju su organizovali Apatinska pivara i Arena Beograd, u saradnji sa strateskim partnerom Recan-om, prikupljeno je 19 kg limenki.

 

Najsrecniji fanovi, zahvaljujuci Areni Beograd i Apatinskoj pivari, imali su mogucnost i da upoznaju gitarsku ikonu Slash-a, u okviru akcije Meet&Greet. Na Facebook stranici Jelen Piva, organizovan je kviz, u kome je cetvoro najvernijih fanova, zahvaljujuci svom zavidnom znanju i brzim odgovorima, doslo do mogucnosti da upoznaju svog idola.

 

„Bilo je neverovatno! Ispunio mi se zivotni san! Ja jos uvek ne mogu da verujem da mi se ovo dogodilo!“, odusevljeno je izjavio Andrija Juga, jedan od dobitnika akcije Meet&Greet.



Da podsetimo, Slash je u Beograd dosao u okviru svoje turneje, organizovane povodom izdavanja  novog albuma, tokom koje ce obici brojne svetske metroplole!

 

U svojoj petogodisnjoj tradiciji Jelen Live omogucio je nastupe Ian Brown-a, Iggy and The Stooges-a i legendarnih Guns N’ Roses-a, koji su priredili rok spektakl prosle godine u Beogradskoj Areni.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..