Slash-u-Phineas-and-FerbIako je na evropskoj turneji u okviru koje će nastupiti zahvaljujući Jelen Live-u u Beogradskoj areni 31. jula, Sleš ima vremena da se posveti i komponovanju pesama za druge. Tako će se danas pojaviti singl koji je napisao za Diznijev animirani film “Phineas and Ferb: The Movie – Across the 2nd Dimension”.

 

U novom crtaću, Sleš neće dati samo doprinos svojom muzikom i sviranjem, već će njegov lik biti i jedan od junaka. Kako su izjavili autori filma, Slešov karakter će biti “vrlo rock and roll, čak i za crtani”.

 

Pesma “Kick It Up a North” već danas će moći da se čuje a ranije objavljivanje u cilju je promocije filma pre njegove premijere. Sleš je sa oduševljenjem prihvatio poziv da napiše i odsvira glavnu temu jer je sam veliki fan ovih crtanih likova.
Na svom tviter nalogu, Sleš je već postavio sliku svog lika u crtaću koju možete videti u attachmentu.

 

Ovo je drugi put da se Sleš pretvara u lika iz crtaća. Nedavno je bio ekranizovan u čuvenom “South Parku”.

 

Zahvaljujući Jelen Live-u i Areni Beograd, Sleš će 31. jula na bini Beogradske arene, svirati preko dva sata a na repertoaru će biti pesme GN’R, Velvet Revolvera, Snakepit-a i sa njegovog debi albuma objavljenog krajem prošle godine na kome su vokale pevali Fergie, Ian Astbury, Ozzy Osbourne, Kid Rock, Iggy Pop kao i Myles Kennedy koji sa Slešom dolazi u Beograd.

 

Koncert počinje u 21h nastupom domaćeg punk rock benda Tea Break.

 

Ulaznice po cenama od 2700, 3000 i 3500 dinara na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, „Ušće” Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Dom sindikata, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets,rs, www.eventim.rs.
Srdačni pozdrav,

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..