TBJelen Live i Arena Beograd sa zadovoljstvom vas obaveštavaju da će kao predgrupa na koncertu gitarske ikone Sleša, 31. jula u Beogradskoj areni, nastupiti domaći bend TEA BREAK.


Iz velike ponude domaćih gitarskih bendova, Slešov menadžment se odlučio za Tea Break zbog, kako su naveli u odobrenju „žestokog zvuka koji odgovara Slešovom senzibilitetu“.


Tea Break je jedan od značajnijih sastava srpske punk rock scene, koji osnovnu inspiraciju nalazi u radu sličnih bendova sa melodične kalifornijske scene. Iza sebe imaju stotine održanih koncerta u Srbiji i regionu, gde su delili binu sa poznatim svetskim muzičarima poput Deadline, Murphey’s Law, Sham 69, i dr. Grupu čine Igor, Misha, Mlađa i Cookie.Ove godine slave i svoj 10. rođendan a pre nekoliko dana objavili su i nov album „Second Hand Hero“ koji se može besplatno preuzete na web stranicama regionalnog MTV-ja www.mtv.rs.

 

Album Second Hand Hero sadrži 15 pesama i sniman je u više beogradskih studija. Produkciju albuma potpisuje sam bend, dok je mastering radio Dino Dolničar (AVHouse Mastering), dugogodišnji saradnik benda. Prvi singl sa albuma je pesma Life Injection za koju je snimljen videospot koji možete pogledati na linku ispod:

 

TEA BREAK /  Life Injection

Tea Break su i redovni učesnici događaja vezanih za popularizaciju ekstremnih sportova poput Winner Of Belgrade, World Snowboard Day i Vans Of The Wall Music Night a učestvovali su i na nedavno završenom EXIT festivalu. Konačno su se stekli uslovi da i Tea Break početkom sledeće godine započnu sa planiranjem svoje prve evropske turneje.


Podsećamo vas da će se koncert Sleša održati zahvaljujući Jelen Live-u u Beogradskoj areni, 31. jula. U svojoj petogodišnjoj tradiciji Jelen Live omogućio je nastupe Ian Brown-a, Iggy and The Stooges-a i legendarnih Guns N’ Roses-a koji su priredili rok spektakl prošle godine u Beogradskoj areni, sada je došao trenutak da domaća publika uživo čuje SLEŠ-ove gitarske majstorije! Saul Hudson, poznat pod nadimkom SLEŠ je jedan od najboljih i najtraženijih gitarista poslednjih 30 godina, podjednako samouveren i u hard roku i u popu. Kao vodeći gitarista Guns N’ Roses, Sleš je učvrstio svoju reputaciju ekspresivnog izvođača ali i po napuštanju benda tokom devedesetih, počeo je da ostavlja sopstveni pečat na albumima drugih izvođača a bio i deo super grupe Velvet Revolver.


Time Magazin ga je 2009. godine svrstao na drugo mesto „10 najboljih električnih gitarista svih vremena“ a takođe, nalazi se i na 21 poziciji „Gigwise“ liste sa „50 najslavnijih gitarista ikada“.

Prvi solo album izdao je prošle godine a u okviru svetske turneje povodom promocije albuma, nastupiće po prvi put i u Beogradu.

Ulaznice po cenama od 2700, 3000 i 3500 dinara na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, „Ušće” Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Dom sindikata, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets,rs, www.eventim.rs.


Organizatori koncerta su Arena Beograd i BEOTON uz medijsko pokroviteljstvo regionalnog MTV-ja.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..