mascomMascom records, u saradnji sa lancem knjižara Evro-Giunti, najavljuje vikend akciju za sva izdanja džez i klasične muzike jedne od najprestižnijih svetskih izdavačkih kuća - Warner Music Group.



Počevši od 09. jula, svakog vikenda u mesecu, Mascom records odobravaće popust od 10% za sva izdanja džez i klasične muzike iz svog kataloga.

Prestižne edicije i izvođenja najlepših dela klasične muzike, kako kroz video snimke čuvenih opera i baleta ovekovečenih na DVD izdanjima, tako i u audio formatu kroz izdanja etiketa Apex, Teldec, NVC ARTS, Erato, Finlandia i TCI od sada su dostupne i u Beogradu po izuzetno povoljnim cenama!

Za ljubitelje džeza, tu su i brojna legendarna, remasterizovana i luksuzno upakovana izdanja džez ikona kakve su Miles Davis, John Coltrane, Charles Mingus, Modern Jazz Quartet, Duke Ellington, Ornette Coleman, Pat Metheny, Brad Mehldau, Joshua Redman i mnogih, mnogih drugih.

Dođite u knjižaru "Akademija" u Knez Mihajlovoj ulici, i na druga prodajna mesta knjižara Evro-Giunti, a Mascom records će vam obezbediti popust od 10% na sva džez i klasična izdanja, svakog vikenda do kraja 2011. godine!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..