Najava programa koji će se tokom narednih dana održati u Pozorišnom klubu "Zeleno zvono". Tim Pozorišnog kluba „Zeleno zvono“ Vas očekuje!


Povodom premijere predstave u režiji Egona Savina, po Sterijinom tekstu „Zla žena“, zrenjaninskog Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“, u petak, 17. juna od 21h u Atrijumu Pozorišnog kluba će se održati nastup Tamburaškog orkestra „Melem“. Veče u znaku pozorišne premijere, u "Zelenom zvonu" obeležiće najveći hitovi tamburaške muzike, među kojima su "Evo banke", "Tri metera somota", "Moja mala nema mane", "Kada padne prvi sneg", "Fijaker stari", "Da zna zora", "Govori se da me varaš", "Nema lepše devojke" itd.

Ulaz je ove večeri besplatan.
~ ~ ~

U subotu, 18. juna od 22h u Atrijumu „Zelenog zvona“ održaće se koncert beogradske klupske atrakcije, benda „Eclipse“. Grupu „Eclipse“ čini sedmočlani sastav vrhunskih muzičara, sa čak tri različita vokala koji izvode najpoznatije pop, rock, disco, funky singlove osamdesetih i devedesetih godina, kao i aktuelne klupske hitove. Na repertoaru će ove večeri sigurno biti zastupljeni i hitovi Depeche Mode, Simple Minds, U2, INXS, Jamiroquai, Beyonce, Alicia Keys, Billy Idol, Justin Timberlake… a iz nedelje u nedelju iznanađuju neverovatnim izborom svežih hitova u svom repertoaru. Bend Eclipse predstavlja nezaobilaznu stanicu u želji za dobrim provodom, naročito subotom uveče!

~ ~ ~

U organizaciji MusiX Organization, u  Zrenjaninu će se u četvrtak, 23. juna od 22h održati koncert grupe „Alogia“. Posle nekoliko godina od poslednjeg nastupa u Zrenjaninu, ovaj bend će nastupiti u Atrijumu Pozorišnog kluba „Zeleno zvono“. Ovog puta biće promovisane i pesme sa poslednjeg, trećeg po redu albuma. Posle toliko vremena, biće mesta i za stare hitove, ali u novoj, osveženoj postavi.  U vidu domaće podrške, kao  predgrupa, nastupiće zrenjaninski sastav Black Jack.

Cena karte iznosiće 250 dinara.
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..