Petak, 10. jun - Dom omladine Beograda / Amerikana u 21:00 h
Spot za pesmu "Amerikanac" je jedanaesti u karijeri sarajevske grupe Skroz. Sniman je u Sarajevu u produkciji Virtual Images Productions, a glavnu ulogu u spotu igra svima dobro poznati beogradski glumac Srđan – Žika Todorović.

Pesma Amerikanac je osvrt na aktualni svetski poredak.Prikazujemo sliku definitivne pobjede kapitalizma nad socijalizmom, ali sve to, naravno, kroz ljubav. Dosta mojih pesama, da ne kažem skoro sve, govore o ljubavi, a i sam sam takav” - kaže Adnan Šaran, frontmen grupe Skroz.

 

Adnan Šaran objašnjava kako je do saradnje s poznatim beogradskim glumcem došlo na veoma jednostavan način.

- Sa Srđanom smo se sreli kada smo nastupali na koncertu grupe Letu štuke u Budvi. Došao je ne znajući ništa o našem bendu. Tada je dobio naš materijal, počeo slušati pjesme i stalno nas zivkao da pita: "Šta vam ovo znači?" Prošle godine bio je gost na našem koncertu i tada smo se veoma zbližili i postali baš dobri prijatelji. Kada smo snimili pjesmu "Amerikanac" i pogledali malo scenario spota, prva osoba koja nam je pala na pamet za ulogu u videoklipu bio je upravo Žika - priča Šaran.

Frontmen Skroza naglašava da je glumac bez problema pristao glumiti u spotu i ulogu, naravno, savršeno odradio: - Žika je neverovatan!
Besplatan downlad ove pjesme nalazi se na www.skroz.com.
Youtube link:
http://www.youtube.com/watch?v=--0KAAPh2Cg&feature=player_embedded

Spot za download u HD rezoluciji:
www.skroz.com/SKROZ_Amerikanac_spot.mpg

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..