D-527Nakon dva izvanredna koncerta održana 2007. i 2008. godine, članovi nemačkog sastava Diorama ovog puta ne gostuju u Beogradu, već stižu svojoj drugoj kući, kako su i sami u nekoliko prilika nazvali naš glavni grad.

 

U subotu 21. maja u 22:00 u Domu omladine Beograda Torben, Felix, Sash i Marquess po treći put nastupaju pred svojim Beograđanima i svi koji su bili ili su čuli kako su protekli njihovi prethodni koncerti, znaju da o vo veče ne smeju da propuste. 

Ulaznice za koncert će se po redovnoj ceni od 1590 rsd naći u prodaji od 20. marta i mogu se kupiti na blagajni Doma omladine kao i u prodajnoj mreži Eventima. www.eventim.rs

Pored standardnih ulaznica u prodaji će se naći i ograničena količina (40 kompleta) "special edition pack-ova" po ceni od 3000 rsd. Pomenuti komplet će pored ulaznice za koncert sadržati ulaznicu za warm-up party, koji će se održati 20. maja, kao i "Diorama / Klangstabil Belgrade dedicated" majicu (u željenoj veličini). Majice ce vam lično uručiti članovi benda na pomenutoj žurci.

{youtube}BOYX5vrbnhE{/youtube}

Bend Diorama je pre 15 godina osnovao Torben Wendt, tekstopisac, kompozitor i vodeći vokal. Kasnije se pridružuju njegov najbolji prijatelj Felix Marc, sad klavijaturista, koproducent i prateći vokal, odlični gitarista Sash Fiddler i bubnjar Marquess. Danas je ovo vrlo originalan i savremen bend koji se može prilagoditi bilo kojem prostoru i publici. Muzika koju stvaraju odiše inovativnošću umetničke vizije, originalnošću i energijom. Nije je lako žanrovski odrediti, ali svaka pesma ukazuje na pripadnost Dioraminom unikatnom umetničkom izrazu. Na pitanje kako sebe žanrovki odredjuju kratko odgovaraju: "The band doesn't know and the band doesn't care!". Njihove tekstove odlikuje širok spektar motiva iz intimnog sveta tekstopisca Torbena i sveta u kojem živi. Prožeti su mračnim „kafkijanskim“ stilom, uz karakteristične igre rečima i metafore, koji se savršeno uklapaju u muziku koja ih prati. Muzički stil, karakterističnu atmosferu na koncertima, komunikativnost i emocionalnost članova Diorame prepoznali su i pozdravili brojni slušaoci širom Evrope.

www.nightpromotions.com

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..