2U subotu 02. Aprila 2011. godine, sa početkom u 22h, u Velikom klubu Akademija (Rajićeva 10) održaće se „Beograd – New York Rep Show“ gde će po prvi put u Beogradu nastupati njujorški andergraund MC L.I.F.E. Long (Stronghold / NY).

Predgrupe ovom cenjenom njujorškom MC-ju biće: Mlata (Sick Touch), Bvana i Funky Chodica i Ana The, kao gosti su najavljeni Shmac Daddy (Bauk Squad) i Cune aka Code (BIRO/ LTDFM Music), dok će za gramofonima biti Dj Julio Batica (LTDFM Music).
Cena karte na ulazu je 300 din.

L.I.F.E. Long (što je akronim za "Living In Full Effect") je MC koji dolazi iz Bruklina, Njujork.
Na Hip Hop muzičkoj sceni je više od decenije i za sobom ima pet albuma: Cuts and Collabos (2002), Struggler's Paradise (2003), Cuts and Collabos part II (2006), Longevity vol 1.5 (2008), The waiting game (2010).

Jedan je od osnivača čuvene njujorške ekipe "Stronghold" crew, u kojoj su pored njega i Immortal Technique, Poison Pen, Breez Evahflowin, C-Rayz Walz.
Saradjivao je sa mnogom eminentnim imenima svetske Hip Hop scene, kao što su: Aesop Rock, Cannibal Ox, Zion I, Pharaoahe Monch, Anti Pop Consortium.
Njegov novi album "Crossing The Globe" biće izdat tokom ove godine.

Za L.I.F.E. Long-a može se reći da je MC u pravom smislu te reči, koji za sobom ima veliki broj nastupa, MC borbi, cyphera sa drugim MC-jevima.
Nastupao je širom SAD-a, u Francuskoj i Skandinavskim zemljama, a ovaj nastup će biti njegov prvi dolazak u Srbiju, gde će snimiti EP sa srpskim rep producentima Kizom i Stivenom Dramom, za inostrano tržište.


{youtube}ixXg1c78EuY{/youtube}


Beograd – New York Rep Show
Subota, 02. April, od 22h
Akademija, Veliki klub, Rajićeva 10

MC L.I.F.E. Long (Stronghold / NY)
Mlata (Sick Touch),
Bvana ft. Funky Chodica
Ana The
Gosti: Shmac Daddy (Bauk Squad) i Cune aka Code (BIRO/ LTDFM Music
Dj Julio Batica (LTDFM Music)

Cena karte na ulazu je 300 din.



Izlazak.com vam poklanja 2x1 kartu za nastup MC L.I.F.E. Long-a. Ime, prezime i br. pošaljite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Subjekt poruke: MC L.I.F.E. Long

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..