absolumChristof  Drouillet je rođen u Parizu, gde je i osnovao izdavačku kuću ‘’3D Vision Records’’ iza koje stoji poslednjih 15-ak godina. U muzičkim vodama je zvanično od 1988-e godine kada je objavio svoju prvu ploču za Eighteen Records u stilu tadašnjeg novog muzičkog talasa... ...specifičnog za 80-e godine prošlog veka, ali ozbiljno okrenut i orijentisan prema elektronskom zvuku koji će svoju ekspanziju doživeti već početkom dvedesetih godina.Kao producent i DJ, 1994. godine pod imenom ‘’Transwave’’ izdaje prvi EP a u toku naredne dve godine izdaje još 6 EP ploča i tri albuma za poznate Engleske i Francuske izdavačke kuće. 

Absolum je solo projekat Christof Drouillet-a od 1996. godine. Od tada, Cristof uspešno radi na svom muzički prepoznatljivom projektu ali i sarađuje sa mnogim drugim značajnim umetnicima kao što su: KoxBox, duo sa Dadom - Deedrah ( Transwave ), Synergy - Samy CPU i mnogi drugi...

Njegovu muziku karakteriše veoma frenetičan i koncipiran ‘’Hitek’’ zvuk koji zastupa i promoviše po raznim muzičkim festivalima i klubovima širom planete. Beogradska publika je imala prilike da čuje Christof-a samo kroz DJ setove ali ovog puta će našoj publici predstaviti svoj solo projekat ’’Absolum’’ kroz LIVE nastup po prvi put.

Projekti na kojima je Cristof radio do sada su: ABSOLUM (solo projekat), SYNERGY (with CPU), TRANSWAVE (with Dado Deedrah), C.R.M.B. (with Riktam, Mael & Bansi), ULTRA (with Dimitri), ABSOLUT NOISE (with Wizzy Noise), N.B.K. (with Alien Project), VIRTUAL CORP. (with Full Colordrops), ELIXIR (with Talamasca & Nomad).

Absolum myspace page: http://www.myspace.com/christofabsolum

 

Cristof_plakat

 

... LINE UP TIME TABLE ...

ABSOLUM LIVE @ KLUB XLAGOOM

Subota 13.11.2010. (23h-06h)

Line Up:

:: MAIN ROOM ::   Psychedelic trance stage

* DJ Čeda - Brooka Musica, Serbia
* DJ Vlada - IntellecT, Serbia
:: ABSOLUM LIVE - 3D Vision Recordings, Ibiza
* DJ Buca - XperimenT, Serbia
* DJ Max - XperimenT, Serbia


:: SECOND ROOM ::   Progressive trance stage


* DJ Dovla - Pion Music, Serbia
* DJ Merlin - TesseracT Studio, Serbia
* Hardy Veles Live - TesseracT Studio, Serbia
* DJ Stole - XperimenT, Serbia

 

<<  April 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    1  2  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
282930   

Putopisi, Intervjui..