Beogradska Kulturna Mreža je u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda promovisala ovogodišnje izdanje beogradskog festivala piva na međunarodnim sajmovima turizma u Londonu, Ljubljani, Istanbulu, Sofiji, a u planu su i sajmovi u Berlinu i Bukureštu.

 

Belgrade Beer Fest će se održati od 13. do 17. avgusta 2014. godine, na Ušću. Dvanaesto izdanje Belgrade Beer Festa pružiće posetiocima sjajnu zabavu, preko 50 različitih inostranih i domaćih pivskih brendova i raznovrstan muzički program uz produkciju koja je odavno postavila standarde kvaliteta u Srbiji i regionu.


Belgrade Beer Fest – najposećenija manifestacija i najveći pivski festival u jugoistočnoj Evropi, koji je u prethodnih 11 godina zabeležio 6,2 miliona posetilaca, predstaviće se i posetiocima 36. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu. Promocija Beer Festa 2014 će se održati 02. marta 2014. godine, na bini u hali 4 beogradskog sajma, u periodu od 14:30h do 15:30h.


Beogradska kulturna mreža je i ovog puta u saradnji sa svojim strateškim partnerima – Turističkom organizacijom Beograda i kompanijom Carslberg Srbija pripremila za posetioce sajma turizma jednočasovnu promociju Beer Festa. Na bini u hali 4 beogradskog sajma nastupiće sastav PLUG-IN, koji čine Mr. Zorba DJ, pobednik Sensation White DJ takmičenja 2011. godine i sjajni perkusionista N.I.K.O. Sastav PLUG-IN će nas svojim live DJ setom koncipiranim na veselim house, funky i latino ritmovima podsetiti na sjajnu atmosferu i zabavu najposećenije letnje manifestacije u jugoistočnoj Evropi, a posetioci će zahvaljujući kompaniji Carlsberg Srbija besplatno uživati u Somersby Apple, istinskom ukusu pravog letnjeg osveženja!

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..