radiohead-2U intervjuu za BBC 6Music, gitarista Radiohead Ed O'Brien otkriva da je novi album skoro završen, kao i da je to možda do sada najbolji album benda. O'Brien kaže: "Trenutno smo u sred albuma, u samom 'srcu' njegovog nastajanja. Zaista je uzbudljivo. Veoma se razlikuje od onoga što smo radili prethodni put.
Sve ovo je veoma lepo - jako je dobar osećaj praviti muziku sa bendom za koji veruješ da je sada jednako dobar kao što je bio u svojim najboljim danima."

Gitarista nije mogao da potvrdi neki konkretan datum objavljivanja, ali je rekao da oni žele da album predstave publici što je pre moguće.

"Idealno, bilo bi najbolje da se album pojavi u toku ove godine To bi moralo da se desi - nadam se. Trenutno smo u završnoj fazi. Kada radiš na albumu, ili filmu, ili pišeš knjigu godinama, sve vreme ti se čini da je kraj miljama daleko. Sada deluje kao da je kraj na dohvat ruke. Naravno, pošto je u pitanju kreativan proces, često se događa da se baš na samom kraju pojavljuje dodatna energija i da se dosta postigne i izmeni u kratkom vremenskom periodu, i zbog toga može da se desi da malo usporimo. Ali, da, nadam se da govorimo o još nekoliko nedelja."

{youtube}W50v_DnYPDs{/youtube}

U vezi detalja, Radiohead su kao i uvek pomalo misteriozni, ali se veruje da je za produkciju zadužen njihov dugogodišnji saradnik Nigel Godrich.
Ceo intervju možete da pročitate na Radiohead news servisu ateaseweb.com.
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..