Peteročlani istarski bend Barbari formiran oko Barbare Munjas, bivše članice Gustafa svojom će zaraznom energijom i pozitivnnošću donijeti osvježenje na glazbenoj sceni. Nedavno im je izašao njihov prvi album "Monfiorenzo underground" kojeg će večeras promovirati u zagrebačkom Vintage Industrial Baru u 22:30 sata.

 

Album "Monfiorenzo underground"  je nastao u manje od godinu dana i sadrži 13 pjesama. U svakoj pjesmi se osjeća plesni ritam i dobra energija koju je band imao tijekom snimanja albuma. Autorica svih tekstova i većine glazbe na albumu Barbara je Barbara Munjas, a Alen Bernobić potpisuje glazbu na četiri pjesme. Aranžmane svih pjesama potpisuju Barbara Munjas te članovi banda Barbari Dino Kalčić, Teo Pokrajac, Alen Bernobić te Ivan Benažić Benza.

 

U godinu dana postojanja snimili su tri spota za singlove "Mjesečina", "Patološki lažljivac", "Realnost", te za aktualni singl  "Moje vrijeme" koji je premijerno prikazan na Muzika.hr-u, a od sutra će se moći vidjeti na domaćim televizijama.

 

Riječ je o rock'n'roll pjesmi sa zvukovima truba, bariton saksofona i gitara koji koketiraju sa pomalo orijentalnim ritmovima. Spot su režirali Marko Sovulj, Nenad Bravar te Luka Križanac, a sniman je na raznim lokacijama u Rovinju. Pjesma je ljubavne tematike i govori o duševnom oslobođenju nakon izokretanja emotivne situacije.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..