Revolucija zanatskog piva stiže i u Novi Sad, predvođena malim, nezavisnim pivarama iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne... 1. Novosadski festival zanatskog piva održaće se 17.10.2015. godine, u SKC Fabrika sa početkom u 15h. Probajte originalna i kvalitetna piva različitih stilova (Pale ale, IPA, Blonde, Stout, Hefeweizen, Porter, Saison...), poslušajte zanimljiva predavanja na temu zanatskog pivarstva, pričajte sa pivarima koji prave najbolja piva u regionu i učestvujte u građenju i širenju kulture zanatskog piva na ovim prostorima.

 

Prateći program festivala čine muzički program, predavanja, radionice, izložba pivskih etiketa. Za hranu su zaduženi Tehnologs Bar i Toster, restorani koji neguju i poštuju craft pivarsku kulturu.

 

Obaveštavamo sve zainteresovane da su ulaznice za  1. Novosadski festival zanatskog rasprodate. Zbog ograničenosti kapaciteta festivalskog prostora i bezbednosti svih posetilaca, organizator zadržava pravo da isključivo na ulazu festivala pusti u opticaj minimalan broj karata u skladu sa bezbednosnim procenama. Pozivamo sve posetioce da dođu ranije iskuse čari craft pivarstva u učestvuju u pratećim programima. Festival počinje od 15 časova.

 

Organizacija festivala: Studentski kulturni centar Novi Sad.

 

Partneri festivala "RAZBEERBRIGA" pivara i portal svetpiva.rs

 

Produkcija: Studentski kulturni centar Novi Sad.

 

VAŽNA INFORMACIJA -Kupovina piva na Festivalu vrši se isključivo festivalskim novcem (vaučerima). Festivalski novac će biti u apoenima 10,20,50,100 i 200. Svaki posetilac će na samom festivalu moći da kupi vaučere sa kojim će posle moći da kupuje pivo od izlagača i hranu u okviru festivalske zone. Treba napomenuti da nema refundacije neiskorišćenih vaučera. Molimo posetioce da vode računa i iskoriste sve vaučere.

<<  Jul 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..