Hotel Radisson Blu Old Mill će u ponedeljak, 15. juna u 20.00  u saradnji sa gostujućim šefovima restorana sa dve Mišelinove zvezdice - ‘Geranium’ iz Kopenhagena predstaviti "Filozofiju nordijske kuhinje" u OMB Larder + Lounge, svom autentičnom restoranu i baru, u ulici Bulevar Vojvode Mišića 15.

 

Ovaj ekskluzivni gastronomski događaj okupiće vodeće šefove OMB Larder + Lounge (Fabrizio Bigi i Vanja Puškar) i šefove restorana Geranium (Panos Tsikas i Nenad Jovanović) koji će predstaviti specijalni meni inspirisan filozofijom nordijskse kuhinje primenom lokalnih namirnica.

 

Restoran Geranium je proglašen za najbolji Nordijski restoran, a nalazi se na 51. mestu San Pellegrino-ve liste najboljih restorana sveta.

OMB Larder + Lounge neguje koncept spore hrane (”Slow food”), namenjen hedonistima i istinskim ljubiteljima hrane koji polako uživaju u svakom zalogaju obroka i smatraju gastronomsko uživanje načinom života.


Ovaj koncept je predstavljen pre 30 godina, kao alternativa brzoj hrani (”Fast food”), u nastojanju da se očuva nasleđe tradicionalne i regionalne kuhinje i podstakne poljoprivreda i stočarstvo u lokalnim eko-sistemima.


U restoranu je uveden i inovativni, održivi koncept "nulte kilometraže", što znači da se prehrambeni proizvodi uzgajaju i nabavljaju od lokalnih proizvođača.


Sve namirnice su vrhunskog kvaliteta, pažljivo odabrane i maštovito kombinovane u jelima raznovrsnih boja i prefinjenih ukusa.

Beograđani će imati jedinstvenu priliku da 15. juna uživaju u specijalitetima i dezertima kao što su:


‘Smuđ kuvan u braon puteru, svež grašak sa lavandom i sosom', ' Svinjski obrazi sa cveklom kuvani u senu, tapioka i jabukovo sirće '
i ' Badem torta, puter sa medom sa Homolja ".

 

Radisson Blu Old Mill hotel je deo Carlson Rezidor grupe, koja ima 1352 hotela u 108 država sveta.


Carlson Rezidor grupacija je jedna od najbrže rastućih grupacija u svetu. Ima više od 88.000 zaposlenih i okuplja brendove hotela Quorvus Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson Red, Park Plaza, Park Inn by Radisson and Country Inns & Suites By Carlson.

 

<<  April 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    1  2  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
282930   

Putopisi, Intervjui..