Drink expo – Sajam pića i tečne hrane održaće se 30. i 31. maja 2015. godine u shopping centru „Delta city“. Ulaz na sajam je besplatan, a posetioce očekuje veliki broj iznenađenja kako od organizatora, tako i od izlagača. Ovo je jedinstvena manifestacija u industriji pića i tečne hrane koja se održava prvi put na našim prostorima. Na jednom mestu biće predstavljene raznovrsne ponude izlagača poput bezalkoholnih i alkoholnih pića, zatim mleka i mlečnih proizvoda, vina, tečne hrane, kao i tehnologije za proizvodnju, punjenje i pakovanje pića itd.

 

Posetioci će na sajmu moći da dobiju informacije i savete o pravljenju alkoholnih pića, zatim moći će da se upoznaju i sa različitim brendovima poput sokova, vode, mlečnih proizvoda, da saznaju šta ih novo iz ove oblasti očekuje u letnjim mesecima, a i zašto je tečna hrana korisna i dobra za zdravlje.

 

Pored raznovrsne ponude, svi koji budu posetili ovu manifestaciju moći će da uživaju i u bogatom programu poput takmičenja i nagradnih igara koje su pripremili organizatori u saradnji sa izlagačima, a one najbolje očekuju i vredni pokloni.

 

Oranizatori zajedno sa izlagačima pripremaju odličnu zabavu za sve posetioce koji nas poslednjeg vikenda maja budu posetili u shopping centru „Delta city“.

<<  Februar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     
 

Putopisi, Intervjui..