Prethodnih dana, stanovnici Beograda mogli su da nalete na neočekivanog gosta glavnog grada, jednu od ugroženih vrsta životinja – pandu. Karakteristična pojava na ulicama, izmamila je poglede, komentare, osmehe...Naravno, reč je o promotivnoj kampanji i zaštitnom licu kompanije Foodpanda, vodećeg svetskog online servisa za naručivanje hrane, koja je svojim dolaskom na srpsko tržište, za vrlo kratko vreme, pobrala simpatije onih koji su skloni naručivanju hrane putem interneta.

 

Sajt www.foodpanda.rs, kao i istoimena aplikacija za mobilne uređaje omogućavaju korisnicima da odaberu lokalne restorane i poruče omiljena jela, ali i da ostave komentare vezane za proces naručivanja, brzinu isporuke, kvalitet hrane, kao i ukupni utisak. Veoma pregledan portal na kojem se nalazi veliki broj restorana u nekoliko gradova u Srbiji, čuva svaku porudžbinu korisnika, što omogućava brže naredno poručivanje pamćenjem adrese na kojoj se vrši dostava hrane.


Ukoliko se i vama desi da se u parku ispred zgrade ili u omiljenoj prodavnici nađete oči u oči sa pandom, ne bojte se već iskoristite priliku za fotografisanje za uspomenu i eventualno odmah naručite svoj omiljeni obrok za dostavu.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..