Dvorana Kulturnog centra Beograda, koja ove godine obeležava 50 godina rada, od četvrtka, 22. avgusta, zvanično otvara jesenju sezonu. U terminu od 19.00 sati DKC prikazuje jednu od najboljih italijanskih komedija reditelja Đanija di Gregorija, AVGUSTOVSKI RUČAK. Film govori o samcu pred penzijom koji živi sa majkom od 93 godine i provodi leto u Rimu sa njenim prijateljicama koje će mu poprilično uzburkati život. 

 

Nastavak ove komedije, ĐANI I ŽENE biče prikazan u septembru. U terminu od 21.00 sat prikazujemo američku dramu BILO JEDNOM U BRUKLINU koja u tradiciji najbolje porodično - društvene drame govori o Ircima u Njujorku. Sa puno emocija, ali i surovosti, smeha, nade i nepredvidljivih rešenja.

 

Kako je ovo godina jubileja Dvorana Kulturnog centra tokom cele godine organizuje brojne programe namenjene svim starosnim i socijalnim grupama, a glavna manifestacija i proslava rođendana održaće se od 18 do 24. septembra pod sloganom BOLJE JE U BIOSKOPU. Očekuje vas bogat multimedijalni program: mini filmski festival, muzički program i izložba Goranke Matić.

 

Dobro nam došli !

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..