paranormal012Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se u bioskopima  „Cineplexx“ u Beogradu i Kragujevcu i bioskopu „Vilin Grad“ u Nišu 31. oktobra u 20 časova održati Noć straha uz projekciju filma „PARANORMALNA AKTIVNOST 4“.

Podsećamo vas da su povodom početka distribucije ovog filma, Taramount film i Orion Telekom osmislili sjajnu nagradnu igru sa neverovatnim nagradama: Orion poklon paket (digitalni foto aparat, DVD plejer i 2000 dinara za fiksno telefoniranje) a tu su i utešne nagrade: 10 karata za film „Paranormalna aktivnost 4“ ili poklon paket promo materijala iz filma.

Dodela nagrada održaće se 31. oktobra na Noći straha u bioskopu Cineplexx Delta City, gde će tom prilikom biti organizovan i veliki maskenbal sa početkom u 19h! Osmislite najbolju masku, jer možete da osvojite još jednu super nagradu i to na licu mesta – DVD plejer marke LG!

Svi posetioci će uz kupljenu ulaznicu za film dobijati na poklon energetstko piće Ultra energy, a oni koji dođu maskirani dobijaće i kokice.  Prvih 100 kupaca karte dobijaju na poklon i originalni privezak iz filma "PARANORMALNA AKTIVNOST 4"

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..