cpxx-slagalica-2U bioskopima „Cineplexx“ u Beogradu i Kragujevcu od 1. jula do 1. septembra posetioci će uz svaku kupljenu ulaznicu dobijati po deo slagalice, a nakon što slože četvorodelnu slagalicu, mogu je zameniti za letnji džambo meni.

U bioskopima „Cineplexx“ u Beogradu (šoping mol „Delta City“) i Kragujevcu (šoping mol „Kragujevac Plaza“) 1. jula će početi letnja akcija „Sakupi, spoji i osvoji“, koja će trajati do 1. septembra. Posetioci bioskopa će uz svaku kupljenu bioskopsku ulaznicu dobijati deo „Cineplexx“ slagalice, koja se sastoji iz četiri dela. Nakon što je sastave, posetioci mogu da je zamene za letnji džambo meni, koji se sastoji od kokica i litarskog soka.

Delovi slagalice su obeleženi brojevima, tako da posetioci, prilikom kupovine ulaznica, mogu da zatraže broj koji im nedostaje, a mogu i da izaberu da li će delove sakupljati sami ili sa nekim.

Uz karticu Porodičnog film kluba bioskopa „Cineplexx“, koja mališanima do 14 godina omogućava niže cene ulaznica i besplatne kokice prilikom svake posete, jedan deo slagalice će se dobijati uz dve kupljene ulaznice.

Informacije se mogu naći na veb adresi bioskopa www.cineplexx.rs i fejsbuk fan stranici „CineplexxSrbija“.
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..