logo_kidsDečiji filmski festival će se, po peti put za redom, održati od 19. do 25. oktobra 2009. godine u Beogradu u Dvorani Doma Sindikata i novom multipleksu Kolosej (u tržnom centru Ušće). Paraleno sa Beogradom filmovi će biti prikazani i u brojnim gradovima širom Srbije (Užice, Čačak, Kraljevo, Kruševac, Subotica, Požarevac, Zrenjanin, Lazarevac, Obrenovac, Leskovac, Smederevo i Vrnjacka Banja). Ideja ovog festivala je, kao i predhodnih godina, da se prikažu najkvalitenija filmska ostvarenja koja nam dolaze iz celog sveta za decu predškolskog i školskog uzrasta, kao i edukacija kroz zabavu putem različitih kreativnih radionica i igraonica.


kornjaca


Čudesno putovanje jedne kornjačeOve godine, očekuje nas 14 filmskih premijera, a sa ponosom najavljujemo da će veliki broj naslova na Dečijem filmskom festivalu, za naše najmlađe posetioce, biti sinhronizovan na srpski jezik. Tokom dana vikenda (petak, subota i nedelja – 23, 24. i 25. oktobar) celokupan program festivala seli se u multipleks Kolosej, gde će deca i njihovi roditelji imati priliku da pogledaju program filmova u ambijentu najsavremenijih bioskopskih sala, kao i da pogledaju izbor 3D filmova po popularnoj ceni od 200 dinara (“Ledeno doba 3”, “Koralina i tajanstveni svet” i “Muvajmo na mesec”).


mia-6


Mia i MiguNeki od najzanimljivijih naslova ove godine su “Čudesno putovanje jedne kornjače” (dokumentarni film za sve generacije o magičnom p utovanju oko sveta male kornjače iz roda kareta), dve avanture strip junaka Hulka kao i “Novih osvetnika: heroja sutrašnjice”, a tu je i dugometražna avantura popularnih junakinja “Magija Vinks: tajna izgubljenog kraljevstva”. Očekuje nas izbor najuzbudljivijih animiranih i igranih filmova kao što su “Sunčani Beri i disko gliste”, “Niko i put ka zvezdama”, “Padaće ćufte”, te nastavci omiljenih serijala “Miš Perez – Zubić Vila 2”, “Divlji Dečaci 5” i mnogi drugi.


lusi7


Lisi i uvrnuti vladar

 


Pored filmova, u holu Doma sindikata nas i ove godine, u pauzi filmova, očekuje program Kids arene – različite kreativne i edukativne radionice, crtaonice i igraonice za decu!
Festival je podržan od strane Ministarstava kulture i prosvete kao i Gradskih sekretarijata za kulturu, za obrazovanje i za saobraćaj. Takođe, i Udruženja učitelja Srbije, Beograda i Novog Sada već tradicionalno podržavaju ovaj festival.hulk2

 

Hulk protiv Tora/ Hulk protiv VolverinaTokom dana vikenda (petak, subota i nedelja – 23, 24. i 25. oktobar) celokupan program festivala seli se u multipleks Kolosej, gde će deca i njihovi roditelji imati priliku da pogledaju program filmova u ambijentu najsavremenijih bioskopskih sala, kao i da pogledaju izbor 3D filmova po popularnoj ceni od 200 dinara (“Ledeno doba 3”, “Koralina i tajanstveni svet” i “Muvajmo na mesec”).


niko-7


Niko i put ka zvezdamaSvaka kupljena karta je i kupon za veliku nagradnu igru: poslednjeg dana festivala, uz prisustvo televizije Pink Kids, kao i na predhodnim festivalima, biće izvučeni dobitnici vrednih nagrada.

Sajt festivala je www.kids-fest.com i tu možete naći program i više o filmovima Kids film festa.


U saradnji sa organizatorom Izlazak portal Vas vodi na ovaj događaj! Delimo vam 2x2 karte za Čudesno putovanje jedne kornjače, Mia i Migu, Magija Vinks, Niko i put ka zvezdama.

Pošaljite nam e-mail na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Subject: Kids fest

<<  Avgust 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     
      

Putopisi, Intervjui..