pljackasvrhaNa ovogodišnjoj Cinemaniji Taramount film će vam premijerno predstaviti sledeće naslove: DUG (THE DEBT) premijerno na Cinemaniji 2. novembra 2011. u 21.30h, PLJAČKA S VRHA (TOWER HEIST) premijerno na ovogodišnoj Cinemaniji 6. novembra u 19h, SLUŽAVKE (THE HELP) premijerno na ovogodišnjoj Cinemaniji 9. novembra u 19h.
DUG (THE DEBT)

Premijerno na Cinemaniji 2. novembra 2011. u 21.30h. U bioskopima od 24. novembra 2011.

Sadržaj: Helen Miren i Sem Vortington igraju u filmu „Dug“, snažnoj priči o Rejčel Singer, bivšem agentu Mosada koja je nastojala da uhvati i izvede na suđenje ozloglašenog nacistu, ratnog zločinca – Hirurga iz Birkenoa (Aušvic)- u tajnoj izraelskoj misiji koja se završila njegovom smrću na ulicama Istočnog Berlina. Sada, 30 godina kasnije, pojavljuje se čovek koji tvrdi da je taj doktor, i Rejčel mora da ode u Istočnu Evropu da razotkrije istinu. Preplavljena uznemirujućim sećanjima sebe iz mlađih dana i njena dva prijatelja agenta, i dalje slavljena heroina moraće ponovo da proživi traumu tih događaja i da izmiri dugove.

Režija: John Madden

Uloge: Helen Mirren, Sam Worthington, Jessica Chastain, Jesper Christensen, Marton Csokas, Ciaran Hinds, Tom Wilkinson

Žanr: drama

Scenario: Matthew Vaughn, Jane Goldman i Peter Straughan

Studio: Universal


PLJAČKA S VRHA (TOWER HEIST)

Premijerno na ovogodišnoj Cinemaniji 6. novembra u 19h. U bioskopima od 10. novembra 2011.

Sadržaj: Ben Stiler i Edi Marfi predvode sjajnu glumačku ekipu u filmu „Pljačka s vrha“, komediji o vrednim i poštenim radnicima koji žele da se osvete prevarantu sa Vol Strita. Kad zaposleni u luksuznoj zgradu u Central Parku otkriju da je milijarder koji živi u penthausu ukrao njihovu penziju, skovaće neverovatan plan – oteće od njega ono što im i pripada.

Momak iz Kvinsa, Džoš Kovaks (Stiler) menadžer je više od decenije u jednoj od najluksuznijih i najobezbeđenijih zgrada u Njujorku. Pod njegovim budnim okom ništa ne može da prođe neopaženo. U najotmenijem stanu na vrhu zgrade, magnat sa Vol Strita, Artur Šo (Alen Alda) nalazi se u kućnom pritvoru jer je uhvaćen u krađi 2 milijarde dolara od svojih investitora. A oni koji su najgore prošli su upravo zaposleni koji su mu poverili svoje penzije na upravljanje.

Nekoliko dana pre nego što se Artur izvuče iz ovog savršenog zločina, Džošova ekipa će pozvati u pomoć sitnog prevaranta Slajda (Marfi) i zajedno će pokušati da izvedu nešto skoro nemoguće... da ukradu ono što su sigurni da se nalazi u Arturovom dobro obezbeđenom stanu. Iako amateri, ovi lopovi početnici poznaju zgradu bolje nego bilo ko drugi i pripremljeni su za krađu već godinama, samo što to nisu znali.

Režija: Bratt Ratner

Uloge: Eddie Murphy, Ben Stiller, Matthew Broderick, Tea Leoni, Gaborourey Sidibe, Casey Affleck, Alan Alda...

Žanr: akciona komedija

Studio: Universal


SLUŽAVKE (THE HELP)

Premijerno na ovogodišnjoj Cinemaniji 9. novembra u 19h. U bioskopima od 17. novembra 2011.

Sadržaj: Smešten u Misisipi ’60-tih godina, film „Služavke“ govori o Skiter (Ema Stone, „Zombilend“), južnjakinji koja se vraća s koledža odlučna u tome da postane pisac, ali će okrenuti živote svojih prijatelja naglavačke, kao i mali grad u Misisipiju, kada odluči da intervjuiše crnkinje koje su ceo život provele čuvajući decu cenjenih južnjačkih porodica. Nominovana za Oskara, Viola Dejvis igra Ejbilin, kućnu pomoćnicu Skiterine najbolje drugarice, koja će prva da progovori – na zaprepašćenje njenih prijatelja iz crnačke zajednice. Uprkos tome što Skiterino dugogodišnje prijateljstvo visi o koncu, ona i Ejbilin će nastaviti njihovu saradnju i uskoro će i druge žene doći da ispričaju svoje priče, a ispostaviće se da itekako imaju šta da kažu. Usput, neočekivana prijateljstva će se sklopiti, a nova sestrinstva će nastati, ali ne pre nego što svi u gradu kažu reč, dve na ovu temu kad nesvesno i nerado budu upleteni u vreme promena

Scenario i režija: Tate Taylor

Uloge: Viola Davis, Bryce Dallas Howard, Octavia Spencer, Emma Stone

Žanr: drama

Studio: Dreamworks

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..