Raznovrsna ponuda filmova i ekskluzivnih događaja krajem januara i u februaru u CineStar bioskopima u Srbiji (Beograd: Ada Mall, Novi Sad: BIG, Zrenjanin: BIG, Pančevo: BIG): premijere blokbastera Ferari (1. februar) i Dina: Drugi deo (28.02) uz koncertni snimak legendarnog benda Pet Shop Boys (31.01. i 04.02), “Oskar reviju” od 25. do 31. januara, uživo prenos baleta Manon iz Kraljevske kuće opere u Londonu  (7. februar), CineLady događaj 8. februara uz film Divno venčanje. “Oskar revija” očekuje  ljubitelje sedme umetosti u CineStar bioskopima od 25. do 31. januara. Najlepši filmski period u godini donosi izbor priznatih naslova za najpoznatiju filmsku nagradu na svetu koja se dodjeljuje od 1929. godine. 

U trci za ovogodišnje nagrade nalazi se niz naslova koji intrigiraju, provociraju, podstiču na razmišljanje, izazivaju emocije. Publika u CineStaru  će imati priliku da pogleda ostvarenja Barbie Grete Gerving, Openhajmer Kristofera Nolana i Ubistva pod cvetnim mesecom Martina Skorsezea. Više detalja na linku >>

Eksluzivno u CineStaru 1. februara organizuje se premijera filma FERARI dok će vip event biti organizovan u Ada Mallu; biće to filmsko veče stila uz crveni tepih, italijansku muziku, DJ-a i uz vredne poklone za najsrećnije. FERARI je biografski film o italijanskom proizvođaču trkačkih automobila i preduzetniku Encu Ferariju, o njegovim profesionalnim i ličnim borbama.  Glavne uloge tumače Adam Drajver i Penelope Kruz.



Bend Pet Shop Boys donosi svoju hvaljenu turneju najvećih hitova, na samo dve noći 31.januara i 4. februara - PET SHOP BOYS DREAMWORLD: THE GREATEST HITS LIVE u CineStaru u Beogradu i Novom Sadu! Snimljeni uživo u Royal Areni u Kopenhagenu, izveli su uzbudljiv performans sa raskošnim scenskim nastupom i očaravajuća scenografija. Snimljeni uživo u Royal Areni u Kopenhagenu, izveli su uzbudljiv performans sa raskošnim scenskim nastupom, punim pratećim bendom i očaravajućom vizuelnom pozadinom. Uz režiju vodećeg reditelja nastupa uživo, snimljen sa 14 kamera, ovaj potpuno novi koncertni film uključuje sve najveće hitove Pet Shop Boysa. Ulaznice na linku >>

Baletski spektakl Manon u CineStaru u Novom Sadu i Beogradu 7. februara - prenos uživo iz Kraljevske kuće opere u Londonu  gde uvek publika može biti dovoljno blizu same scene. Idealna prilika da se pogleda prenos jednog od najdramatičnijih i najrazornijih baleta. Borba heroine da pobegne iz siromaštva još je više naglašeno dizajnom Nikolasa Georgiadisa koji odražava kontrast između Manoninog siromašnog porekla i raskošnog sveta za kojim ona žudi. Posle prvog čina publiku očekuje čaša penušavog vina za kompletan ugođaj.

Više informacija na sajtu >>

Za sve pripadnice lepšeg pola CineStar je pripremio CineLady događaj 8. februara uz film Divno venčanje. Film je nastavak napete ljubavne priče snimljene prema istoimenom romanu, a ova nova vrtoglava priča odvešće vas u daleki i topli Meksiko. za sve posetiteljke biće pripremljeno piće dobrodošlice JP. Chanet i vredni pokloni za najsrećnije, među kojima su Koozmetik poklon paketi, vaučeri Čipka i Teglica Dekoracija za venčanja, vaučeri UT Sinergija centar za masažu i edukaciju (koji će biti podeljeni u Beogradu).



Dugo očekivani blokbaster Dina: Drugi deo stiže 28. februara uz CinePremiere veče u Ada Mall Beograd, gde osim filma publiku očekuje odlična zabava i mnogo vrednih poklona za najsrećnije posetioce. U pitanju je adaptacija naučno-fantastičnog klasika Frenka Herberta i nastavak velikog bioskopskog spektakla „Dine“ uz zvezdanu ekipu koju čine velika imena poput Timotija Šalamea i Zendaje. Radnja nastavlja putovanje Pola Atreida, sada ujedinjenog sa Chani i Fremenima, dok ide na ratni put osvete protiv onih koji su uništili njegovu porodicu. Suočen sa izborom između ljubavi svog života i sudbine poznatog univerzuma, on nastoji da spreči užasnu budućnost koju samo on može da predvidi.

Za sve fanove, i one koji su propustili bioskopski ugođaj filma Dina, biće priređeno prikazovanje prvog dela ovog filma u CineStar salama od 8. do 14. februara.

Materijal: CineStar Cinemas

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..